Cevap: #11 Abdul Kader Keita
Kaka Keita'nın gelişini seziyor ve dirseğini vücuduna yapışık bir biçimde kaldırıyor. dirsek atma diye birşey yok. Dirsek göğsüne değiyor bence, şiddetli dahi çarpmıyor ve Keita yüzünü tutarak kurşun yemiş gibi kendini yere atıyor. Su şişesi pozisyonundan sabıkalı zaten. Ben böyle tiyatro görmek istemiyorum futbol sahasında. 2002'de Rivaldo'ya etmediğimiz küfür kalmamıştı. Rakiplerimiz bizim maçlarda aynı hareketleri yapınca nasıl rahatsız oluyorsak, aynı şeyi bizim futbolcularımız yaptığında da aynı şekilde rahatsız olmamız gerekir. Bunun savunulacak bir yanı yok. Ben takımımda tiyatrocularda çok savaşçı futbolcular görmek istiyorum, kimsenin bu şekilde rakibine gösterttiği kırmızı kartlara ihtiyacı yok.
Hagi'den bahsederken de dikkatli olmakta fayda var. Hagi'yi Keita gibi, Rivaldo gibi futbol sahtekarlarıyla karşılaştırmadan önce iyi düşünmek lazım. Hagi'nin hareketleri artistliğinden değil, hırsından kaynaklanıyordu. Hagi'nin yediği tekmeleri, dirsekleri kim yedi bu ligde? O da acısını kendi tarzıyla çıkarıyordu. Ve en önemlisi başarılı da oluyordu. Kimse de Hagi'yi o hareketleriyle hatırlamaz, golleriyle, çalımlarıyla, paslarıyla hatırlar. Arsenal maçındaki hareketi ayrı konudur, hakem hatası vardır orada. Önce Tony Adams 3-4 tane dirsek savuruyor, tutturamıyor. Ardından Hagi ensesine vuruyor. Oradaki futbol sahtekarı da Tony Adams'tır. Ayrıca unutmamak gerekir ki takımı finale getiren de Hagi'ydi.