- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
evet burda laf atanlar bitmiş diyenleri görücezHepsinin ana karakteristik özelliği kendilerine saygıları var ve disiplinlerini her daim koruyorlar.Kaç paraya nereye transfer olurlarsa olsunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet burda laf atanlar bitmiş diyenleri görücezHepsinin ana karakteristik özelliği kendilerine saygıları var ve disiplinlerini her daim koruyorlar.Kaç paraya nereye transfer olurlarsa olsunlar.
Gittikçe performansını yükseltiyor Panzer'imiz.Hatırlıyorum da ilk 2-3 maçında adama AlmanUmut Bulut diyenler vardı![]()
Form grafiği yükseldikçe daha da iyi olacaktır.[/U] Çok güçlü bir sol ayağı var. Darısı Kadıköy'e...
Bu forumda bir çok kişi ya futbolu bilmiyor, yada iyi takip etmiyor. Podolski'nin form tuttuğunda herkesin U dönüşü yapacağını ben dahil bir çok arkadaş söylemiştik.
photoşoklarız onu da şimdi uğraşamam.kol ters yönde olmamış
Mario Gomez gibi bir golcü almak şart paraya kıymadan başarı sağlanamaz
PAtoyu severim ama endişelerim var komple forvet değil kendisi yan forvet gibi gözüküyor Santrafor lazım gibi bize Hulk gibi ayıPatoyu alalım işte 10 milyoncuk![]()
PAtoyu severim ama endişelerim var komple forvet değil kendisi yan forvet gibi gözüküyor Santrafor lazım gibi bize Hulk gibi ayı![]()
groskoys da olsaydı takımda çok iyi olacaktı birde forvet gene şampiyon olurduk devre arasını bekleyeceğiz artık podolski yanıltmadı beni jübilesini bizde yaparsa efsanemiz bile olur yavaş yavaş diriliyo
ne yanıltmadı 1 mac iyi oynadı herif bumu beklentiniz
ne yanıltmadı 1 mac iyi oynadı herif bumu beklentiniz