#11 Lukas Podolski

tumblr_nwmevvgjM61qaorn7o1_500.gif

tumblr_nwlaamtif91uaprtto1_1280.jpg

tumblr_nwlaamtif91uaprtto5_r1_1280.jpg

tumblr_nwlaamtif91uaprtto2_1280.jpg

tumblr_nwlaamtif91uaprtto4_1280.jpg

Gittikçe performansını yükseltiyor Panzer'imiz.Hatırlıyorum da ilk 2-3 maçında adama AlmanUmut Bulut diyenler vardı:D

Form grafiği yükseldikçe daha da iyi olacaktır.[/U] Çok güçlü bir sol ayağı var. Darısı Kadıköy'e...

Bu forumda bir çok kişi ya futbolu bilmiyor, yada iyi takip etmiyor. Podolski'nin form tuttuğunda herkesin U dönüşü yapacağını ben dahil bir çok arkadaş söylemiştik.

ömer üründül sen misin ?

Son düzenleme:
poldi füze atışına başladı yavaş yavaş ısınır.
bencifa ya tutmayan o füzeler ayının kısmeti ben söyliyeyim :)
gecen sene sino 2 tane füze yollamıstı bu sene poldi yollayacak.

Mario Gomez gibi bir golcü almak şart paraya kıymadan başarı sağlanamaz

groskoys da olsaydı takımda çok iyi olacaktı birde forvet gene şampiyon olurduk devre arasını bekleyeceğiz artık podolski yanıltmadı beni jübilesini bizde yaparsa efsanemiz bile olur yavaş yavaş diriliyo

groskoys da olsaydı takımda çok iyi olacaktı birde forvet gene şampiyon olurduk devre arasını bekleyeceğiz artık podolski yanıltmadı beni jübilesini bizde yaparsa efsanemiz bile olur yavaş yavaş diriliyo

ne yanıltmadı 1 mac iyi oynadı herif bumu beklentiniz

ne yanıltmadı 1 mac iyi oynadı herif bumu beklentiniz

Sevindirici olan her maç formunun bariz bir şekilde artması...
Bir maç iyi , 3 maç kötü oynamıyor. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Anlayış gösterilmeli çünkü önceki yıllarına bakıldığı zaman Arsenal kariyerinde çoğu zaman yedek , İnter'de zaten futbol oynamadı. Ben bu kadar çabuk toparlanmasını beklemiyordum açıkcası. Alman disiplini bu olsa gerek...

Ortada saman alevi gibi yanan bir form grafiği yok. Muhtemelen böyle üstüne koyarak gidecektir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt