- 26 Kasım 2012
- 179.663
- 242.310
- 5.688
insanlarin scatman john diye birine oy verdigi bir kompetisyon
load of ol' scat
load of ol' scat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay hani iddialıydın yahu bu sefer, nerede hata yaptın açıklarsan memnun olurum renktaş:redface:
oha tolganin youtubedan rastgele buldugu cat stevens sarkisi birinci olmus lan
wtf
mcgee ve woodkid disinda oy vermeye degecek bisey yoktu (imvho)
yani innuendo ve passenger klasik ama daha inventive olsaniz iyi
imvho
7. veya 8. oldum mutluyum bu bir.
Sevdiğim, emek harcadığım işlerde iddialı olmayı her zaman isterim, ama önemli olan içime sindirmemdi. O gün o şarkıdan çok etkilendim, seçtim, pişman değilim bu iki.
Yarışmadan bir gün öncesine kadar aklımda başka şarkılar vardı büyük ihtimal daha iyi derece alacak, ama o gün katılmak içimden gelmedi.
1-2 yarışma hariç çok farklı şarkılar arayıp bularak Lucia-Silence, Rosey-Love (aslında bileni vardır ama unutulmuş bir şarkı), ve Florence-Shake it out ilk 10'da sürekli olmak en önemli şey bana göre.
Bizim de sıramız gelecektir, üçüncü şampiyonluğu ilk bizim alacağımızdan şüpheniz olmasın bu da son. Rekabeti kızıştırmazsak olmazdı, bize yakışmazdı öyle hoppadalak arayı açmak desem de inanma bu da sonun sonu.![]()
Hayri dediğin gibi yapmadan 12'yi verdim sana, kalbimiz temizmiş.![]()
efso şarkım hazır bile, ilk 3 garanti bekleriz bir sonraki yarışmaya:cool:
@İsmail Çakır @Şahin Şarif müzik anlaysiniz üst düzey agalar.
Bu sarkiyi size patlatiyorum:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=irMsmzKagW8[/media]
İddia mı istersin ala ben ve yiğitlerim hazırız.
16. Eurovision için gerekli motivasyonu tedarik ettiğin için teşekkürler.
puan vermemissin.
@Emrah Yıldırım haftaya yarışma planlıyor musun? Takipte kalalım mı? Bak beni acayip hırs bastı. Dünden beri elim ayağım titriyor![]()
Hayır biraz ara verelim yine
Taptap
16. Eurovision'u bu kez kimseye yedirmeyiz. Serkan, dün gece ki söylemleri ile uyuyan bir devi uyandırdı adeta.
Olur da ben kazanamazsam bu yarışmada çok haksızlığa uğrayan Osman kardeşimize kazandırmak da boynumuzun borcudur.
İrlanda'nın 90'lı yılları gibi şarkıların birincilik devrini bitirmeye geliyoruz.![]()
Ne kadar istendiğine göre pazar-pazartesi-salı gibi benim üstlenmemi isteyenler var mı?
Benim üstlenmem farklı imkanlar da doğuruyor bildiğiniz üzere.