15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanlarin scatman john diye birine oy verdigi bir kompetisyon

load of ol' scat

önyargı ile hareket edilmeseydi yine birinciydim bu zihniyet ile mücadelem sürecek saygılar

oha tolganin youtubedan rastgele buldugu cat stevens sarkisi birinci olmus lan

wtf

mcgee ve woodkid disinda oy vermeye degecek bisey yoktu (imvho)

yani innuendo ve passenger klasik ama daha inventive olsaniz iyi

imvho

Alpay hani iddialıydın yahu bu sefer, nerede hata yaptın açıklarsan memnun olurum renktaş:redface:

7. veya 8. oldum mutluyum bu bir.

Sevdiğim, emek harcadığım işlerde iddialı olmayı her zaman isterim, ama önemli olan içime sindirmemdi. O gün o şarkıdan çok etkilendim, seçtim, pişman değilim bu iki.

Yarışmadan bir gün öncesine kadar aklımda başka şarkılar vardı büyük ihtimal daha iyi derece alacak, ama o gün katılmak içimden gelmedi.

1-2 yarışma hariç çok farklı şarkılar arayıp bularak Lucia-Silence, Rosey-Love (aslında bileni vardır ama unutulmuş bir şarkı), ve Florence-Shake it out ilk 10'da sürekli olmak en önemli şey bana göre.

Bizim de sıramız gelecektir, üçüncü şampiyonluğu ilk bizim alacağımızdan şüpheniz olmasın bu da son. Rekabeti kızıştırmazsak olmazdı, bize yakışmazdı öyle hoppadalak arayı açmak desem de inanma bu da sonun sonu. :D

oha tolganin youtubedan rastgele buldugu cat stevens sarkisi birinci olmus lan

wtf

mcgee ve woodkid disinda oy vermeye degecek bisey yoktu (imvho)

yani innuendo ve passenger klasik ama daha inventive olsaniz iyi

imvho

Hayri dediğin gibi yapmadan 12'yi verdim sana, kalbimiz temizmiş. :D

7. veya 8. oldum mutluyum bu bir.

Sevdiğim, emek harcadığım işlerde iddialı olmayı her zaman isterim, ama önemli olan içime sindirmemdi. O gün o şarkıdan çok etkilendim, seçtim, pişman değilim bu iki.

Yarışmadan bir gün öncesine kadar aklımda başka şarkılar vardı büyük ihtimal daha iyi derece alacak, ama o gün katılmak içimden gelmedi.

1-2 yarışma hariç çok farklı şarkılar arayıp bularak Lucia-Silence, Rosey-Love (aslında bileni vardır ama unutulmuş bir şarkı), ve Florence-Shake it out ilk 10'da sürekli olmak en önemli şey bana göre.

Bizim de sıramız gelecektir, üçüncü şampiyonluğu ilk bizim alacağımızdan şüpheniz olmasın bu da son. Rekabeti kızıştırmazsak olmazdı, bize yakışmazdı öyle hoppadalak arayı açmak desem de inanma bu da sonun sonu. :D

efso şarkım hazır bile, ilk 3 garanti bekleriz bir sonraki yarışmaya:cool:

kurallar

2000 ve sonrasi olacak

video olmayacak

single olmamis sarki secilecek

imvho

16. Eurovision'u bu kez kimseye yedirmeyiz. Serkan, dün gece ki söylemleri ile uyuyan bir devi uyandırdı adeta. :D

Olur da ben kazanamazsam bu yarışmada çok haksızlığa uğrayan Osman kardeşimize kazandırmak da boynumuzun borcudur.

İrlanda'nın 90'lı yılları gibi şarkıların birincilik devrini bitirmeye geliyoruz. :D

Ne kadar istendiğine göre pazar-pazartesi-salı gibi benim üstlenmemi isteyenler var mı?

Benim üstlenmem farklı imkanlar da doğuruyor bildiğiniz üzere.

16. Eurovision'u bu kez kimseye yedirmeyiz. Serkan, dün gece ki söylemleri ile uyuyan bir devi uyandırdı adeta. :D

Olur da ben kazanamazsam bu yarışmada çok haksızlığa uğrayan Osman kardeşimize kazandırmak da boynumuzun borcudur.

İrlanda'nın 90'lı yılları gibi şarkıların birincilik devrini bitirmeye geliyoruz. :D

Peki ben ne olacam aga? Dibe vurdum. Bi yol göster :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt