Boğaç Bozkurt
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2014
- 3.476
- 3
- 608
Tudor'dan şampiyonluk beklemek haksızlık olabilirdi ancak bu maçı ne yapıp edip kazanması gerekiyordu. Yenilmek için yeni hocaya gerek yoktu. Hocasız da yenilebilirdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet tek sorumlu Tudor buldun iste sorunu orantisiz zeka kullandin bana cok ezildim karsinda simdi ne yapsam dizi seyredeyim bariBesiktas ezigini iceride yenebilmek icin sampiyonlugun en buyuk adayi mi olmak gerekiyor???? Korkak Ezik bir futbol oynayarak yenildik. Besiktas bir ara 80 pas yapip tasak gecti. Hic risk almadik. Gecen sene biz iceride bu eziklere yine yenildik ancak bu kadar ezik degildik. Tudor hem yenildi hem ezik futbol oynatti. Yenil ama ezik olma. Eziklik en tehlikelisi. Besiktas anadolu takimi muamelesi yapti bize. Yenilmek onemli degil ancak ben bu kadar ezildigimizi hic gormedim bir derbide
Takim calismamis degil kosmaya mecalleri yok... JOR a beden egitmeni ne basarisi var diyenler Hajduktan Paoktan kovulan tek basarisi Galatasaray ve Bjk galibiyeti olan Tudoru basimiza Mourinho yaptilar... Biz zamaninda 50x dedik JOR un sucu yok kadro eksik, dere gecilirken at degistirmek aliskanlik oldu felan filan diye ama iste gsc Futbol ulemalari linc ediyordu beden egitmeni, imparaTudor felan diye...Ya hala jor bor derdindesiniz.bakin ben.burada bir tek yerde Tudor u ovmedim,ama.sizin gibi ikinci.mactan sonra kaybetsede laf soksak diye karanlikta da beklemedim Tudor degil Mourinho gelse de ayni taktigi izlerdim Tudor veya baskasi mucize yaratamaz.ama.jor takimi calistirmamis bu kesin,Tudoru ancak gelecek sene over ya da eleştiririm
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet.. Bu sezon da boyle biter. Herkese gecmiş olsun..
Umarım bugunden itibaren Tudor gelecek senenin planlamasını yapar.
Basta Selçuk, Sabri, Semih, H.Balta gibi oyuncular olmak uzere buyuk bir temizlik lazım.
Ligde en son hangi derbiyi kazanmıştık lan biz?!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet tek sorumlu Tudor buldun iste sorunu orantisiz zeka kullandin bana cok ezildim karsinda simdi ne yapsam dizi seyredeyim bari
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben orasini bilmem,izleyiciyim sadece ve bu yonetim basarisiz bu futbolcular bu ve bir onceki yonetimin futbolculari ,Tudor iyidir kotudur diyemem daha cok erken ama en az suclu su an icin TudorTakim calismamis degil kosmaya mecalleri yok... JOR a beden egitmeni ne basarisi var diyenler Hajduktan Paoktan kovulan tek basarisi Galatasaray ve Bjk galibiyeti olan Tudoru basimiza Mourinho yaptilar... Biz zamaninda 50x dedik JOR un sucu yok kadro eksik, dere gecilirken at degistirmek aliskanlik oldu felan filan diye ama iste gsc Futbol ulemalari linc ediyordu beden egitmeni, imparaTudor felan diye...
Kina yakarlar artik, Avrupa bile hayal bundan sonra
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk