16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

sen değilmisin ultraslan için ölüp biten? sen utanmiyormusun böyle bir maçtan sonra bunları yazmaya? lan oyuncular ruhsuz bunu biliyoruz ama siz sanki çok iyi bir haltsınız.

Stad istifa sesleri ile inlemesi gerekirken Ezeli rakibin taraftarı sevinç çığlığı attı lan sevinç çığlığı insan buraya gelip yazmaya utanır.

çok duymak istiyorsan gelip söyle o zaman

Daha 2 sene öncesine kadar derbi kaybetmeyen bi takım varken şimdi derbi kazanamaz hale geldik

Gecen sene besiktas cok daha iyi bir takimla geldi. Biz ise rezalet bir takimla ilk yari ozellikle sahayi dar ettik besiktasa. Yenildik ama ezilmedik. Bu sene bizim takim gecen seneden iyi. Besiktas ise gecen seneden kotu . Sonuc ezilen bir Galatasaray
Zaten ben bu taktiği seneye uygun oyuncularla oynamalıyız demiştim daha önceki bi mesajımda
O konuda hata yapıldığını söyledim

Ama bizim esas sorunlarımız yönetim ve leş oyuncu grubu bunu görmezden gelip hala TD yemeye çalışıyoruz

Ayrıca bence ezilme falan olmadı onlarda kilitlemeye çıkmış 1 puan için gelmişler (doğal) ve şans golüyle öne geçtiler

Geriye düştükten sonra daha zor iş

Bu kadro ve yönetim kaç tane TD yedi hala sorunu TD üzerinde aramak bence futbolun doğrusu değil

bak bak lafa bak lan insanda yüz olur yüz

Siz en büyük taraftar grubuyuz diye geçiniyorsunuz ama şu yorumun ile ne kadar boş bir grup olduğunuz ortada

En büyük taraftar grubuyuz diye geçinenler bunu organize etmez ise üç beş kişi yirmi saniye bağırır sonra da maç sonu rakibin sevinç çığlıklarını dinleriz

Zaten ben bu taktiği seneye uygun oyuncularla oynamalıyız demiştim daha önceki bi mesajımda
O konuda hata yapıldığını söyledim

Ama bizim esas sorunlarımız yönetim ve leş oyuncu grubu bunu görmezden gelip hala TD yemeye çalışıyoruz

Ayrıca bence ezilme falan olmadı onlarda kilitlemeye çıkmış 1 puan için gelmişler (doğal) ve şans golüyle öne geçtiler

Geriye düştükten sonra daha zor iş

Bu kadro ve yönetim kaç tane TD yedi hala sorunu TD üzerinde aramak bence futbolun doğrusu değil

Bence ezilme oldu. Soyle ki Besiktas 1 puana ciktigi icin istedigi oyunu oynadi. Bence ezilmek sadece 10 tane pozisyon vermek degil. Biz oyun olarak anadolu takimi gibi oynadik. Besiktas bizden buyuk takimmis gibi oynadik.

Ne gerizekalı adamlar var ya şu forumda.Yenildik diye mutlu olanları görüyorum.Ulan takım hepimizin takımı.Zaten sinirden kırdım herşeyi birde üstüne bu tipler türedi.Yememiş içmemiş bana cevap yetiştiriyor.İçerde karga şerefsizlerine yenilmişiz adam riki gitti bak takım süper oldu diyor.Allahım sen bana sabır ver.

Lige bakın 2 senedir bundesliga gibi oldu, kalite anlamında değil tabi. Şubatta Mart'ta şampiyon belli oluyor. Fb nin ve bizim yöneticiler eserleriyle gurur duysun. Alay ettikleri filo ders veriyor ders her bakımdan. Adam bonservisiyle sattığı adamı bedavaya kiralayıp takımını güçlendiriyor. Bizim yeteneksizler Tolga gibi adamı nimetmiş gibi para verip alıyor. Büyük zeka, büyük yöneticilik başarısı.

Kusura bakma ama sen GALATASARAY TD si isen Rize macini 8 defansif oyuncuyla bitirip bu maca gol yemeyeyimde atarsam atarim bitane taktigi ile cikarsan sende de suc vardir... JOR zamaninda en azindan bu kadar ezilmiyorduk...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Tamam Jor u harcadik artik rahatlikla Bayern in basina gecebilir ne.jormus arkadas

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ha birde merak etme sadece buraya yazmıyorum kulübe mail de atıcam ama işte ben en büyük grubuna üyeyim diye ortalarda dolaşmadığım için birey olarak belki fazla bişey yapamam ama en azından sizin gibi kendimi sucuk için satmamış olurum

oooooo haysiyetsiz ultraslan oooiooii sucukcu ultraslan çiğ yiyin çiğ fazla beklemek zorunda kalmamış olursunuz

arkadaşlar yazık sinirlerinize sosyal medya girmeyin forumdanda çıkın bence ben bunu başaramıyorum acı keyif veriyor resmen

Tamam Jor u harcadik artik rahatlikla Bayern in basina gecebilir ne.jormus arkadas

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En azindan hatanizi anlayinda bidahaki sefer e ayni hataya dusmeyiz... Muslera bile diyor bak zirt Pirt td degistiriyoruz diye... Mok vardi sanki...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Teknik taktik maktik bir yana da kadromuzun rezilligi her maçta bir kez daha ortaya çıkıyor. Bjknin yedek orta saha ikilisi(tolgay ve gokhan) bizim aslardan daha kaliteli. Böyle rezil bir durumdayız. Abv dursun, kardeşin, kardeşinin oğlu ve nazif.

bile bile lades her sezon.. iyi giden düzene çomak soktular gs yi yok ettiler bu dursun divan taraftar kadro herşey herşey rezaled bittik artık

galatasaraylı olduğunu iddia eden kişiler artık devreye girmeli !!!

Geri
Üst Alt