GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 96

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,9K
Sayfa
96/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Eve şimdi geldim staddan..
Efsane maç oldu be :)
Taraftar inanılmazdı gerçekten stadı böyle full görmek çok mutlu etti beni..
Bugün yenmeyecektik ne zaman yenecektik..

Yalnız Tolga Ciğerciyi ilk kez canlı izledim gerçekten muhteşem bir adam almışız aga..
Yani öyle böyle değil bu adamda kaç ciğer var sayamadım..
Eksiklik kesinlikle sağ bekte bence Cavanda hareketliydi ama ne bileyim bence daha iyi bir oyuncuya ihtiyacımız var gibi geldi..
Onun dışında olur öyle şeyler takım biraz rehavetle çıktı bence nasıl olsa alırız diye..
Sabri ve Yasin leşleri oynadığı için ilk yarı o yüzden 2 kişi eksiktik..

O zaman değil şampiyonluk ikincilik bile hayal olur.
Deplasmanda sert oynamazsak çok puan kaybederiz.
İlla pas yapacağız diye diretmemek lazım.

Ülkemizde Deplasmanda galip gelmenim en güzel yolu kaleye bol bol şut çekmek ve bizim takım şut özürlü.
Idmanlar da daha fazla şut çalışması ve şut pozisyonu yaratma üzerinde durulmali

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artı cok kolay gol yiyoruz ve genelde ilk golu yiyen biz oluyoruz.Deplasmanlarda boyle maca 1 0 baslamak problem cunku anadolu takimlarinin kafasinda futbol oynamak yok,oyunu cirkeflestirip 1 0 a yatmaya calisiyorlar.Bugun 40.000 kisinin destegiyle 1 0 i cevirdik ama deplasmanlarda bu is cidden zor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötüyse kötü, iyiyse iyi demeliyiz. Selcuk bugün sahanin en iyi 3 oyuncusundan biriydi.

Böyle oynadigi sürece de kimse formayi alamaz ondan. Yeter ki böyle oynasin.

Selcuğu çok eleştiriyorum ama bugün önceki maçlara göre çok daha iyi oynadı

Ama yinede hala yeterli değil

Bayağa daha üstüne koyması lazım

Daha iyi ve diri mücadele etti güzel bir gol attı ama yine dikine oyunda kilit oyunu açan paslar da yoktu

Yine tolga oyunu dikine taşıdı ve Selçuk bu yüzden bir çok kez topu tolgaya bıraktı ama aslında selçuk yapması lazım o işi

En iyi üç oyuncu diyemem çünkü benim açımdan Bruma, Tolga ve kısa sürede sahada olsada podolski.

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Çok şükür en sonunda Podolski ve Cavanda'yı oyuna aldı. Şu adamlarla maça başlamak için ne gerekiyordu? İlla yenik duruma mı düşmemiz gerekiyor? Riekerink kesinlikle sarbi ve yasin saplantılarından vazgeçmeli. İkinci yarıdaki şu oyuna rağmen bir daha ki maça bunlar 11 çıkarsa net küfrederim. Bu adamlardan sonra da Chedjou ve Selçuk denen lalelerin icabına bakmalı. Gol attı diye Selçukcu olamayacağım kusura bakmasın kimse. Gerekirse Sneijder bile kesilir bunlar kim oluyor da kesilmiyor?

Çok şükür kazandık lakin Selçuk'un frikik golüne kadar oynanan futbolun bahanesi olmaz. Podolski'yi tekrardan kazanmamız ve gelen 3 puan dışında bugün için net bir biçimde memnun değilim. Gelecek maçta çıkacak kadro ve oynanacak futbola göre yeniden değerlendireceğim.

Podolski 10 gun evvel istanbula geldi!!

Cavanda daha yeni iyilesti ve halen berbat. 90 dk cikarmasi mumkun degil. Eski hizinin yarisinda falan!!!

Bir de ne bekleniyor denmiyor mu hayret ki ne hayret ??!!

Yakinda Korayi neden oynatmiyor demezsiniz umarim!!

Antalyaspor'un kontra atak golü; savunma yerleşmemiş. Pozisyon hataları ve etkili ikili oyun.

CtxCP3zWgAAZFRM.jpg

Evet bu büyük hata fakat Yasin pozisyonun başında topu kaybetmese böyle hazırlıksız yakalanmayacaktık,
Artı Sabri leş bir çalım yedi bu seviyelerde böyle çalımlar yenmez abi..
Sonrası gol zaten..
Orada 3.olarak stoperleri suçlamak lazım..

Kötüyse kötü, iyiyse iyi demeliyiz. Selcuk bugün sahanin en iyi 3 oyuncusundan biriydi.

Böyle oynadigi sürece de kimse formayi alamaz ondan. Yeter ki böyle oynasin.

Aynı maçı mı izledik?

Yoksa sana göre bir şeyler yapmak için çırpınıp takıma zarar vermekten başka bir şey yapmamak ilk 3'e girmek için yeterli mi?

Vasatın biraz üstünde oynayan herhangi bir oyuncu rahatlıkla Selçuk'tan formayı alır normal şartlarda. 3 yıldır rezil, bugün de rezildi, hep rezil olacak. Allah'tan bugün 3 yıldır berbat futbolunu çekmemize karşılık bir frikik golü hediye edebildi kaptan hazretleri :coffee:

Böyle oynamasa kotu de oynasa kimse formayı alamaz ondan.Zaten problem bu

Kötü oynadiginda cikarsin, sorun yok. De Jong da gelecek yakinda.

Ama bugün cok istekliydi, cok savasti. Frikigini de atti, eski Xelcuk gibiydi.

O iyi oynadigi zaman Galatasaray da farkli oynuyor, bunu biliyoruz.

Mustafa Sarp, Yekta konumuna sokmaya gerek yok. Kalitesi olan bir futbolcu Selcuk.

Yeter ki savassin.

Selcuğu çok eleştiriyorum ama bugün önceki maçlara göre çok daha iyi oynadı

Ama yinede hala yeterli değil

Bayağa daha üstüne koyması lazım

Daha iyi ve diri mücadele etti güzel bir gol attı ama yine dikine oyunda kilit oyunu açan paslar da yoktu

Yine tolga oyunu dikine taşıdı ve Selçuk bu yüzden bir çok kez topu tolgaya bıraktı ama aslında selçuk yapması lazım o işi

En iyi üç oyuncu diyemem çünkü benim açımdan Bruma, Tolga ve kısa sürede sahada olsada podolski.

Bu ateş üfleyerek sönmez

Aslinda uzerinde durulmasi gereken sey şu: Riekerink Selcugu da Sneijderi de kotu oynadiklarinda kenarda sakat olmayan oyuncu oldu mu kesiyor.

Ve diger konu da Riekerink bugun takima adaletini ispat etti. Dedi ki kenarda opsiyonum varsa Sneijderi de kenara alirim!!

Su an takimdaki herkes onun adaletine inaniyor olmali. Bu sampiyonluk kadar degerli bir ogedir. Bizi cok farkli seviyelere tasiyabilir.

Son düzenleme:
Evet bu büyük hata fakat Yasin pozisyonun başında topu kaybetmese böyle hazırlıksız yakalanmayacaktık,
Artı Sabri leş bir çalım yedi bu seviyelerde böyle çalımlar yenmez abi..
Sonrası gol zaten..
Orada 3.olarak stoperleri suçlamak lazım..

Sabri çalımdan önce yine bir çok kez olduğu gibi yerinde değildi ve geriye dönmesi neredeyse ertesi günü buldu

Bu ateş üfleyerek sönmez

Mustafa Sarp, Yekta konumuna sokmaya gerek yok. Kalitesi olan bir futbolcu Selcuk.

Yeter ki savassin.
Selcuk bugun sadece golden sonra iyi oynadi ve haftaya yine muhtemelen yektalasacak.2 senedir gram top oynamadi ben boyle bir adama guvenmiyorum artık

Aynı maçı mı izledik?

Yoksa sana göre bir şeyler yapmak için çırpınıp takıma zarar vermekten başka bir şey yapmamak ilk 3'e girmek için yeterli mi?

Vasatın biraz üstünde oynayan herhangi bir oyuncu rahatlıkla Selçuk'tan formayı alır normal şartlarda. 3 yıldır rezil, bugün de rezildi, hep rezil olacak. Allah'tan bugün 3 yıldır berbat futbolunu çekmemize karşılık bir frikik golü hediye edebildi kaptan hazretleri :coffee:

Ayni maci izledik. Hirsliydi, istekliydi

Ben memnunum bugünkü performansindan. Kötü oynarsa cikar, baskasi girer.

Ya da baskasi ondan cok daha iyi oynarsa, tabiki iyi olanin oynamasindan yanayim.

Önemli olan bu bence. De Jong iyilessin, adam gibi oynasin, ondan sonra konusulur.

Yeter ki savassin.

Kalitesini ilk senesinde gördük ama artık yok işte o kalite

Evet bugün daha iyi daha diri mücadele etti

Ama yine pek etkili dikine oyunu açan kilit bir pasını görmedim

Tolga yine taşıdı takımı ileri ve bunu yaparken herkesin salladığı sneijder ile yaptı bu işi

Selçuk topları tolgaya bırakıyor ama aslında selçuk oyunu kurması lazım

Bir pozisyonda sağ tarafta sabrinin alanında ne yapacağını şaşırdı allahtan Top taça çıktı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bugün şampiyonluğun temelleri atılmıştır..
Riekerink ile taraftar uyumu,gol yedikten sonra bile takımı motive etmek,hatayı bile alkışlamak..
Muhteşemdi bizi bu saatten sonra kimse yenemez,
Şu bilet fiyatlarını hep böyle yapsınlar abi..
Halkın eğlencesi bu futbol herkes gitsin maçlara..

İddialı olacak ama şu takım Kadıköy'ü yakar gelir biraz daha form tutsun..
Riekerink o maçı alarak tarihe geçecek yazıyorum buraya..

Aslinda uzerinde durulmasi gereken sey şu: Riekerink Selcugu da Sneijderi de kotu oynadiklarinda kenarda sakat olmayan oyuncu oldu mu kesiyor.

Ve diger konu da Riekerink bugun takima adaletini ispat etti. Dedi ki kenarda opsiyonum varsa Sneijderi de kenara alirim!!

Su an takimdaki herkes onun adaletine inaniyor olmali. Bu sampiyonluk kadar degerli bir ogedir. Bizi cok farkli seviyelere tasiyabilir.

Sneijderin sakatlığı olmasa sanmıyorum çıkacağını

Sneijder iyi oynamıyor ama takım sneijder çıkınca gole kadar ne yapacağını şaşırdı

Bence frikikten golü atamasak takım yine aynı ne yapacağını bilmeyen bir vaziyette devam edecekti

Oysa ilk yarı antalyanın golüne kadar iyiydik golü yiyince panikledik sonra ilk yarının son 15 dakikası yine iyiydik

Bu ateş üfleyerek sönmez

Ahaha Selçuk gol atınca yine müridleri gelmiş o iyi olunca Gs iyi oluyormuş falan filan. Durum şu kadar açık, bu maç deplasmanda olsa idi şu oyunla dönmezdi. Takım iyi oynamadı ve oynamamasının sebeplerinden biri övülüyor. Bu kadar ölü ve durağan futbol yok olamaz.

Geri