GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 65

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,7K
Sayfa
65/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Yaw yakistirmiyorum tabi ama elalem 800bine Barcanin sol bekini aliyor bize 1,5m'a Cavanda gibi sabri gerisinde adami aliyorsun

Bu takimin bugunku aptalca oyunu elestirdim yada kufur ettim diye sevinmeme hakkimin olmamasi sacmalik. Burada herkes illa kufur etmistir takima bir kac
Kisi haric

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cikip Adriano'yu mu savunuyorsun simdi? Kac macini izledin Besiktas'ta. 2 gol atti diye kurtardi, yoksa taraftarlar yerine dibine vuruyordu. Gecelim bunlari.

Ayrica o elestirdigin oyuncular icin ben sezon basinda 'Bu Transferlerin Sorumlusu Kim' diye konu acmistim. Bak bakalim o konuda neler yazilmis cizilmsi diger üyeler tarafindan, kimler polyanna yapiyormus görürsün.

Neyse fazla diyecegim birsey yok.

Son düzenleme:
Seneye Podolski, Selçuk ve Sneijdersiz kadro mimarisini düşünmemiz lazım. Bu oyuncuların yıllıkları 13 milyon avro!!
Podolski dışında katılıyorum artık Sneijder ve Selçuk seneye bu takımda olmamalı onlara 1 yılda verdiğimiz parayla genç Bruma gibi gelecek vaadeden oyunculara yatırım yapılmalı lanen olsun Sneijder'in Selçuk'un oynayacağı topa yılda 5 milyon euro alan 10 numara dünya starı bize bir maç kazandır be zahmet olacak ama bir maç be nolur.

Benim anlamadigim su macta gercekten iyi oynadigimizi nasil dusunuyorsunuz. Trabzon bir kere gelmis? Ulan zaten bu Trabzon 10 defa mi gelecek 7 macta toplam ilk gol atmis Trabzon. Deplasmanda ilk golunu bize atmis 8. haftada. Su trabzona 2-3 pozisyon bulunca iyi mi oynamis oluyoruz?

Tamam tamam Riekerink gitsin tamam. He he

futbolcular erken havaya girmiş bu maça iyi hazırlanmadıkları belli bu akşam maça çıkan kadro bana göre ligin en iyi kadrosu bu maçı her türlü alırdı bu kadro !! yalnız şu çok açık ki biz transfer yapmayı bilmiyoruz nerde arıza psikopat sakat şizofren varsa onları bulup zengin ediyoruz

Cikip Adirano'yu mu savunuyorsun simdi? Kac macini izledin Besiktas'ta. 2 gol atti diye kurtardi, yoksa taraftarlar yerine dibine vuruyordu. Gecelim bunlari.

Ayrica o elestirdigin oyuncular icin ben sezon basinda 'Bu Transferlerin Sorumlusu Kim' diye konu acmistim. Bak bakalim o konuda neler yazilmis cizilmsi diger üyeler tarafindan, kimler polyanna yapiyormus görürsün.

Neyse fazla diyecegim birsey yok.

Ben tatliya baglamaya calisiyorum sende surekli atesliyorsun neyse bosver...

Sent from my iPhone using Tapatalk

url olarak resim ekledigimde bu site niye her seferinde gecersiz dosya diyor.. ve su yeni mesajlar bolumu ne zaman duzelicek? ikidebir son 24 saat icinde yeni mesaj yoktu diyor.

Podolski kotu oynamadi. Podolski bu zaten. Podolskiyi sag kanata koyan adam beyinsizdir

Podolski kanat oyuncusu forvet değil

Adam Köln de Arsenal de hatta milli takımda kanat da oynuyor

Senin derdin podolskinin pozisyonu değil ki bir şekilde hocaya sallamak

Bugün rakibi hapseden top göstermeyen bir takım vardı sadece üretken olamadık

Böyle kazalar olur lig de maç kaybedicez bazen böyle beklenmedik puanlarda kaybedicez

Bu ateş üfleyerek sönmez

Şu Sneijder denilen adam yılda 5 m euro alıyor dünya starı diyoruz Hagi ile falan kıyaslıyoruz Allah aşkına şu adam bir maçta kötü giderken bize maç kazandırsın be sol tarafa saklanıyor sağa pas sola pas kaçak oynuyor hiç sorumluluk almıyor onun almadığı sorumluluğu Bruma Tolga almaya bişeyler yapmaya çalışıyor Tolga Sneijder'in yapması gerekip yapmadıklarını yapmaya çalışıyor yeteneği elvermediği için yapamadığı zaman Tolga'ya kızanlar oluyor ne yapsın adam.

Beklerimiz de hic iyi degildi, Carole mac ilerledikce düzeldi ve acildi ama Cavanda su haliyle Sabri den iyi degil. Sonra herkes burada hocaya salliyor, Sabri ne kadar beyinsiz ise Cavanda da en az o kadar beyinsiz. Sabri'ye göre bence tek artisi daha hizli olmasi.

Bence Sabri'nin oyun bilgisi daha iyi. En azından Cavanda gibi rakibin arkasından depar atmak zorunda kalmıyor çoğu zaman. Ama Cavanda fizik olarak daha iyi, yere daha sağlam basıyor ve daha güçlü. Tekniği de fena değil bu yüzden koşu yoluna bol bol pas atıp, çizgiye indirmek lazım. Veya Sabri'yle tek düze bir şekilde oynayacağız.

30 yaş üstü kim varsa yollanmalı (Muslera hariç)

Kadroyu adam akıllı revize etmenin vakti geldi, umarım Sneijder ve Poldi'ye teklif gelir yoksa ciddi zarar ederiz. Geçen sene teklif olduğunda (veya iddia edildiğinde) Sneijder satılsın diyenlere denmeyen laf kalmadı, satılabilecek gibiyken satacaksın arkadaş seneye adam 33 yaşına geliyor turşusunu kurarız artık.

Benim anlamadigim su macta gercekten iyi oynadigimizi nasil dusunuyorsunuz. Trabzon bir kere gelmis? Ulan zaten bu Trabzon 10 defa mi gelecek 7 macta toplam ilk gol atmis Trabzon. Deplasmanda ilk golunu bize atmis 8. haftada. Su trabzona 2-3 pozisyon bulunca iyi mi oynamis oluyoruz?

Topla oynama yüzdesine bakta Trabzon ne oynamış gör

Biz kötü oynamadık ama işte üretken olamadık

Süperde oynamadık ama böyle oynamaya devam edip biraz daha hızlansak üretkenlik de gelecek

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt