Kenan Ünal
Cezalı
Al iste...
Adamda suc yok sen konusturuyorsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunların büyüklüğüne tüküreyim şerefsiz haysiyetsizler
Topla oynamaya baksınlar Anadolu takımlarının çoğu bile bunlardan iyi
Bu ateş üfleyerek sönmez
Al iste...
Adamda suc yok sen konusturuyorsun
Cikip Adriano'yu mu savunuyorsun simdi? Kac macini izledin Besiktas'ta. 2 gol atti diye kurtardi, yoksa taraftarlar yerine dibine vuruyordu. Gecelim bunlari.Yaw yakistirmiyorum tabi ama elalem 800bine Barcanin sol bekini aliyor bize 1,5m'a Cavanda gibi sabri gerisinde adami aliyorsun
Bu takimin bugunku aptalca oyunu elestirdim yada kufur ettim diye sevinmeme hakkimin olmamasi sacmalik. Burada herkes illa kufur etmistir takima bir kac
Kisi haric
Podolski dışında katılıyorum artık Sneijder ve Selçuk seneye bu takımda olmamalı onlara 1 yılda verdiğimiz parayla genç Bruma gibi gelecek vaadeden oyunculara yatırım yapılmalı lanen olsun Sneijder'in Selçuk'un oynayacağı topa yılda 5 milyon euro alan 10 numara dünya starı bize bir maç kazandır be zahmet olacak ama bir maç be nolur.Seneye Podolski, Selçuk ve Sneijdersiz kadro mimarisini düşünmemiz lazım. Bu oyuncuların yıllıkları 13 milyon avro!!
Benim anlamadigim su macta gercekten iyi oynadigimizi nasil dusunuyorsunuz. Trabzon bir kere gelmis? Ulan zaten bu Trabzon 10 defa mi gelecek 7 macta toplam ilk gol atmis Trabzon. Deplasmanda ilk golunu bize atmis 8. haftada. Su trabzona 2-3 pozisyon bulunca iyi mi oynamis oluyoruz?
Cikip Adirano'yu mu savunuyorsun simdi? Kac macini izledin Besiktas'ta. 2 gol atti diye kurtardi, yoksa taraftarlar yerine dibine vuruyordu. Gecelim bunlari.
Ayrica o elestirdigin oyuncular icin ben sezon basinda 'Bu Transferlerin Sorumlusu Kim' diye konu acmistim. Bak bakalim o konuda neler yazilmis cizilmsi diger üyeler tarafindan, kimler polyanna yapiyormus görürsün.
Neyse fazla diyecegim birsey yok.
Podolski kotu oynamadi. Podolski bu zaten. Podolskiyi sag kanata koyan adam beyinsizdir
Genclerbirligi - Galatasaray macinin tekrarlamasi oldu bence. Sadece bu sefer biz Genclerbirligidik.Ya şampiyonluk gitmedi tabiki de oynanılan futbol da yeterli değil sonuçta şampiyonluk için.
Beklerimiz de hic iyi degildi, Carole mac ilerledikce düzeldi ve acildi ama Cavanda su haliyle Sabri den iyi degil. Sonra herkes burada hocaya salliyor, Sabri ne kadar beyinsiz ise Cavanda da en az o kadar beyinsiz. Sabri'ye göre bence tek artisi daha hizli olmasi.
Tolga'nın şutlarından nefret ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu 90 dakikada nefret edecek başka bişey bulamadın dimi
Tamam tamam Riekerink gitsin tamam. He he
Benim anlamadigim su macta gercekten iyi oynadigimizi nasil dusunuyorsunuz. Trabzon bir kere gelmis? Ulan zaten bu Trabzon 10 defa mi gelecek 7 macta toplam ilk gol atmis Trabzon. Deplasmanda ilk golunu bize atmis 8. haftada. Su trabzona 2-3 pozisyon bulunca iyi mi oynamis oluyoruz?