sarper efendiye katildigim nokta , gsc antu veya carsi forumu farketmez, gormusluk etmislik olmaktan kaynaklanan ufak tefek detaylar haric ayni ulkenin ayni ana babalarindan yetisen taraftarlarin bakis acilari da ayni , biri cok kaliteli , oteki ezik filan degil , demirhan burada hayal goruyor , neyimiz elit allah askina ? 10 milyon GS li elit , ama 10 milyon fb ve 5 milyon bjk li kultursuz filan , cocuklar inanmaz buna ..
demirhana katildigim nokta ise , ki onu demek istemis dili donmemis , bir takim basarili surecten gecerken gecmis basarisizliklarini hatirlatmanin onlar nezninde hic bir kiymeti yok , kendimiz calar kendimiz oynariz , adam da sana "ben bu safsatayi dinleyemem , monaco ic saha macim full gise olacak ,bilet bakmaya gidiyorum sen bitirince donerim laflariz" der gecer mesela
vuracaksan dusene vuracaksin , zor durumda, caresiz , yardima muhtac olana atacaksin tekmeyi , bir gidim su diyene 1 metre oteden suyu yerlere dokeceksin , o zaman etki yaratirsin
6-0 kieve yenildiklerinde 8-0 lari hatirlatacaksin ..
sana simdi uefa yi aldigin sezonki 5-0 lik chelsea macini soyleseler umrunda mi olur, daha da gururlanirsin , 5 yedik oradan ayaga kalktik kupa aldik 2 tane dersin
ama ofsayttan yedigin golle cikamadigin CL grubu aklina gelince , atletico ya atamadigin beraberlik golu sonrasi 3 lu averajla elendigin sene aklina gelince acitir .
su an bjk yapmis 9 puan , son 9 CL macinda 1 maglubiyet almis , onu da hakeme yikmis , CL seviyesinin kotu sayilabilecek mevcut formlarina gore, ama avrupa piyasasinda her zaman adi olan napoli ,porto ve monaco yu dis sahada yenmis bir durumda iken liverpool , kiev maclarini koyarsan evet bu hazimsizliktir bana gore de , kendini tatmindir