17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Son kez yaziyorum. 1 hafta boyunca yazdim

Nando
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Gary Belhanda Tolga Yasin
Gomis

Bende 3.kez yazayım\

Muslera
Denayer Fernando
Rodrigues Belhanda Yasin
Gomis

veya

Muslera
Rodrigues Fernando Belhanda Yasin
Sinan Gomis

Çıkmamız lazım.

HTC 10

4-4-2

Muslera
Mariano Maicon Serdar Lato
Yasin Fernando Belhanda Rodrigues
Eren Gomis

Lato'nun ortalar Erenle epey iş yapar diye düşünüyorum.

4-4-2

Muslera
Mariano Maicon Serdar Lato
Yasin Fernando Belhanda Rodrigues
Eren Gomis

Lato'nun ortalar Erenle epey iş yapar diye düşünüyorum.
Lato orta açamaz, Eren de kafa vuramaz. Maalesef ikisi de Galatasaray seviyesinin çok altında.

HTC 10

Ahmet'in gol güdüsü harika gerçekten. A takım için erken şimdilik ama bazı oyun yapılarında şimdi bile iş yapabilir. Şu anki sistemde çocuğa da zarar.

tekniği olan bi Türk golcü..müthiş bişey bu.şutu ve çalımı da var ahmetin

tekniği olan bi Türk golcü..müthiş bişey bu.şutu ve çalımı da var ahmetin

Adapte olabileceği sistemlere göre çalışması lazım. Ya ekstra fiziksel antrenmanlar yapıp Ümit Karan gibi herkesten çok sıçramayı öğrenecek ya da Necati gibi orta sahayla forvet bağlantısı olabilecek oyun yapısı geliştirecek.
Aslında bu çocuğa direkt Cem Sultan'ı, Özgürcan Özcan'ı anlatmak lazım. :D Örnekler orda duruyor tuğla gibi

Adapte olabileceği sistemlere göre çalışması lazım. Ya ekstra fiziksel antrenmanlar yapıp Ümit Karan gibi herkesten çok sıçramayı öğrenecek ya da Necati gibi orta sahayla forvet bağlantısı olabilecek oyun yapısı geliştirecek.
Aslında bu çocuğa direkt Cem Sultan'ı, Özgürcan Özcan'ı anlatmak lazım. :D Örnekler orda duruyor tuğla gibi

Aslan News sur Twitter : "U21 takımımız, Genclerbirliği karşısında Ahmet Sivri'nin 23. dakikadaki goluyle farkı 2'ye cıkardı. #GSlive https://t.co/zmGG2YQ2fw" gollere baksana şahane ya.çogu golü jeneriklik

Biliyorum biliyorum da işte kritik zamanlar onun için. Sen Özgürcan'ı seyrettin mi altyapıda? Zehirdi zehir. Onun gibi olmasın inşallah.

Biliyorum biliyorum da işte kritik zamanlar onun için. Sen Özgürcan'ı seyrettin mi altyapıda? Zehirdi zehir. Onun gibi olmasın inşallah.

2008 de erhan şentürk,mehmet düzlü forvet hattında o da oynuyodu...mehmet bi ara sakattı...özgürcanı izledim,fizikle üstünlükte saglıyodu ama olmadı bi türlü.

Başlık niye aktif değil

Uyanın renktaşlar GALATASARAYIMIZIN maçı var akşama

Umarım güzel bir oyunla net bir skor alırız

DNsA_PsWsAAd7Re.jpg

Fernando ve Belhanda ortada, sağda Rodriguez, solda Yasin, ileride Gomis - Eren veyahut Gomis - Sinan.

sinan ya da eren kadroda olursa her halukarda 10 kişi çıkmış sayılırız . ikisi de şu haliyle bitik. leşçuk'tan nefret etmeme rağmen kadroda bulunmayı daha çok hak ediyor.

Beinsports muhtemel 11
ScreenHunter_2.webp

Lato ve Tolga ha?

Sol kanat yine felc olacak.

Edit: Pardon kanat demisim, zira kanat diye birsey yok bu manyak herifin futbol anlayisinda.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt