İlk goldeki faul pozisyonuna timer ve kaptan faul yok dedi ne kullanıyor bunlar onu da geçtim Lopes'in kırmızısında faul bile yok dediler:38573:

1 haftadır cezalıyım hoca yüzünden yine saydıracam ama neyse diyorum sonuçta kazanan hep haklıdır bu ülkede burada insanlar şunu anlamıyor şu tablo belki kötü değil sezon başı peşinen bile kabul görürdü belki ama bu adam asla ve asla bizim başımızda sezon sonunu göremez dursunun mayıs ayında bu hoca ile o seçimden çıkması İmkansız...

1 haftadır cezalıyım hoca yüzünden yine saydıracam ama neyse diyorum sonuçta kazanan hep haklıdır bu ülkede burada insanlar şunu anlamıyor şu tablo belki kötü değil sezon başı peşinen bile kabul görürdü belki ama bu adam asla ve asla bizim başımızda sezon sonunu göremez dursunun mayıs ayında bu hoca ile o seçimden çıkması İmkansız...

Bu taraftar profiliyle işimiz çok zor.
Yenik durumdayken yapılan yorumlarla aynı kişilerin galip geldikden sonrası yorumları şaka gibi...

Takım güven vermiyor. Tudoru ne kadar erken gönderirsek o kadar iyi.

Takım kaliteli sadece tudorda sıkıntı var diyorduk. Her geçen zaman anlaşılıyor ki kadroyuda transferleride çok fazla abartmışız.Yani sadece tek sıkıntımız tudor olsa gene iyi. Bu takımın çok net sol bek, 2 orta saha, sol kanat ve bir stopere ihtiyacı var.sezon başında harcanan paraya bakıldığında hala bu kadar eksik var deniliyorsa transferlerde her zamanki gibi fiyaskolara imza atılmış.

Ama bakıldığında bu başkan ve taraftar tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali..
O yüzden işimiz çok zor.

Herşey bu kadar ortadayken hala bunu görememek ve önlem alamamak inanılır gibi değil.

Son düzenleme:
Galatasaray'ın faal düşmanları

Uğur demirok
Burak yılmaz
Olcan adın
Olcay şahan
Mustafa yumlu
Okan buruk

Bu listeye her hafta birini ekleyebiliriz

TapaTalK

Güzel maçtı, güzel bir stress attım.

UA Ile kavga olmuş
Tribun isimlerini bilmiyorum ama ua tayfasi bir kale arkasinda diger kale arkasinda da has cimbomlular vardi.
Has cimbomlu kardeslerimiz yonetim istifa,satilik taraftar istemiyoruz diye bagirinca sucukcu veletler islikladi
3 tribun sucukculari islikladi daha sonrasinda.

Geri
Üst Alt