- 12 Haziran 2013
- 9.958
- 6.028
- 1.843
İlk goldeki faul pozisyonuna timer ve kaptan faul yok dedi ne kullanıyor bunlar onu da geçtim Lopes'in kırmızısında faul bile yok dediler:38573:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sirf böyle serefsizleri konusturmamak icin bile Tudoru destekliyesim varOkan Buruk: “Bu vasıfsız insan, Galatasaray yedek kulübesinde oturuyorsa bundan utanç duyuyorum.”
1 haftadır cezalıyım hoca yüzünden yine saydıracam ama neyse diyorum sonuçta kazanan hep haklıdır bu ülkede burada insanlar şunu anlamıyor şu tablo belki kötü değil sezon başı peşinen bile kabul görürdü belki ama bu adam asla ve asla bizim başımızda sezon sonunu göremez dursunun mayıs ayında bu hoca ile o seçimden çıkması İmkansız...
Rıdvan Dilmen: "Gomis'e en fazla 1 maç vereceksin. Zaten haksız bir şekilde atmışsın adamı, en fazla 1 maç ceza vermelisin. Bizim doğruları söylememiz lazım.
Sen ve o hain Olcan bundan sonra nefretimsiniz lan. Karakter yoksunu şerefsizler.Mustafa Yumlu: "Lopes'in atılması bizim dengemizi bozdu. Görüntüyü sonradan izledim... Ya... Faul bile yok pozisyonda. Ümit Hoca nereden gördü bilmiyorum. Yazık günah emeğimize."
yuh be
Ulan gollük atağımızı kesip haksız kk gösterdi oç halen gözünün çnğnde şan şaibeli it
Galatasaray'ın faal düşmanları
Uğur demirok
Burak yılmaz
Olcan adın
Olcay şahan
Mustafa yumlu
Okan buruk
Bu listeye her hafta birini ekleyebiliriz
TapaTalK
GSC de bazı isimleri de dahil etmek lazım bu liste ye.Galatasaray'ın faal düşmanları
Uğur demirok
Burak yılmaz
Olcan adın
Olcay şahan
Mustafa yumlu
Okan buruk
Bu listeye her hafta birini ekleyebiliriz
TapaTalK
İsim verelimGSC de bazı isimleri de dahil etmek lazım bu liste ye.
GSC de bazı isimleri de dahil etmek lazım bu liste ye.
Liste yı yakında ifşa edeceğim.İsim verelim
TapaTalK
UA Ile kavga olmuşArenada izledigim ilk macti.
Guzeldi ua sucukcu tayfa disinda
Tribun isimlerini bilmiyorum ama ua tayfasi bir kale arkasinda diger kale arkasinda da has cimbomlular vardi.UA Ile kavga olmuş
Şansına baya zevkli bir maç olduArenada izledigim ilk macti.
Guzeldi ua sucukcu tayfa disinda
İstanbul gibi bir şehir ve liderliğe oynayan takım için kötü.30792 seyirci varmış.Fena değil denebilir yine.