17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

Yalnız Osmanlı oyundan düşene kadar 75 dakika filan çok kötüydük. 10 gol atacaksak da 8 tanesi o dakikadan sonra gelen pozisyonlarla.

Son 20 dakika dışında kötü oyuna rağmen, beş altı gol atabileceğimiz maç 2-0.

Fatih hoca 90 dakika Latovlevici ısrarından vazgeçmedi, bu inadı iyi değil yanlış yapıyor.

Orta saha da umarım artık herkes görmüştür, Selçuk ile olmaz. Rakip basmıyor iken her futbolcu o denli paslar atabilir.

Feghouli ikinci yarı da olduğu gibi oynadıkça sorun yok, çünkü mücadele etti.

22 şut 9 isabet 2 gol

Alnitak Alnilam Mintaka

Tam kadro oldugumuzda umarim oynanan oyun degisir, ilk yari berbat bir oyun vardi.

İlk yarı takımın hali ortadaydı geçen senenin orta saha ikilisiyle oynadık. Ndiaye yi satıp da yerine adam almazsanız allah belanızı versin.

Gomisin para hareketini neden sadece birkere kısaca gösterdiler ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Terim etkisini kabul etmeyen kördür. Tudor ile ıkına ıkına oynuyorduk. Şimdi ise onca eksiğe rağmen akıyoruz. 8-0 falan bitecek maçın 2-0 bitmesi de bizim şansızlığımızdır.

feghouli artık kanada yerleşse iyi olacak.yasinle bu kadar futbol yeter.

Gomisin gol sevincinde duygulandım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skor aldatmasın bu oyunla ilk dişli ve becerikli takım karşısında fark yeriz. ama sevindirici yan şu ki bu oyuna rağmen gol yemeyip kazandık .

Normal sartlarda bu macin 7-2 falan bitmesi gerekiyordu Osmanli da net kacirdi.

bence de eksiklere rağmen,ortasahamız olmamasına rağmen hücum anlamında çok pozisyona girdik ama böyle gitmez.

En kötü futbolumuzu oynadık,Ndaye giderse ayvayı yemişiz orta ikiliyle,bjk havlu atar 1-2 haftaya diyordu renktaşlar da asıl havluyu biz atarız bu futbolla

Berbat oynadık açıkçası son 20 dakikada adamlar bitince pozisyonlar aktı,Bilmiyorum galibiyet güzel tabide çok olumlu mesajlar alamadığım bir maç

Her ne kadar maçı kazansak da bu kadroyla şampiyon olabiliceğimizi zannetmiyorum umarım transfer sezonu bitmeden sol bek + 8 numara transferi yaparız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İmparator olmasa bizden cacık olmaz derdim ama bu kadroyla bile sonuna kadar kovalarız ligi çünkü o biir imparatoreeee

Geri
Üst Alt