17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

Bu macta da gorduk ki Ndiaye giderse yerine ayni kalitede oyuncu sart, hoca Selcuk'a 45 dk dayanabildi, Donk b2b degil, Tolga yetersiz, Belhanda orada oynayamaz.

Ciddi misin? Tolga'nın bugün oynadığı topu Ndiaye 20 haftadır hiçbir maçta oynamadı.

Bu arada Tudor'u gönderenin yönetim değil, Muslera olduğu gayet net olarak ortaya çıktı. Muslera'nın formunda gözle görülür bir artış var. Ama buda bir yandan kötü bir durumdur.
Muslera 7 yıldan beri bizimle böyle bir karakterde futbolcu olmadığını herkes biliyor. Sorun Muslera'nın formsuzluğu değil, Tudor'un oyuncularla iletişim kurmayı becerememesiydi. Fatih Terim yabancı futbolcularla nasıl iletişim kurulacağını biliyor. Tudor, Donk'u ilk fırsatta silmişken Terim'in ilk işi Donk'u kazanmak oldu. Ayrıca Taffarel'in tekrar gelmesi de Muslera için büyük bir avantaj oldu.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yedek forvetten geçtim bu takıma sol bek ve orta saha alınmazsa çok net diyorum ilk 2'ye giremeyiz. Şu oyunla ancak Konya,Karabük,Osmanlı gibi takımları yenebiliriz

Muslera 7 yıldan beri bizimle böyle bir karakterde futbolcu olmadığını herkes biliyor. Sorun Muslera'nın formsuzluğu değil, Tudor'un oyuncularla iletişim kurmayı becerememesiydi. Fatih Terim yabancı futbolcularla nasıl iletişim kurulacağını biliyor. Tudor, Donk'u ilk fırsatta silmişken Terim'in ilk işi Donk'u kazanmak oldu. Ayrıca Taffarel'in tekrar gelmesi de Muslera için büyük bir avantaj oldu.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle iletişim sıkıntısına katılırım. Ama Muslera'nın aleni yaptığı hataları da görmezden gelemeyiz. Besbelli istemiyordu Tudor'u ve istemediğini de belli etti. Yüzünün feri geri gelmiş resmen Nando'nun bunu hissedebiliyorsunuz. Taffarel'in gelmesi artı motivasyon olmuş.

bu maça odaklanmamışlar ,ortasahamız yoktu ama 10 gol kaçırdık neredeyse.ilkyarı gomis olsa net 3-0 biterdi.golleri kaçırınca da iyce maçtan koptuk,halısaha macına döndü bi ara.

bu takım solbeksiz oynuyo ama lato gibi bi arkadaşa sahip.bildiğin 10 kişiyiz lato sayesinde.

kaçan gollere yazık oldu,averajdan olduk.

Ciddi misin? Tolga'nın bugün oynadığı topu Ndiaye 20 haftadır hiçbir maçta oynamadı.

20170912165201-2078.jpg

Yedek forvetten geçtim bu takıma sol bek ve orta saha alınmazsa çok net diyorum ilk 2'ye giremeyiz. Şu oyunla ancak Konya,Karabük,Osmanlı gibi takımları yenebiliriz
gecen hafta kayseriye 3 attık deplasmanda.şu maçta 10-0 biterdi goller kaçmasa ama en azından linnes ilk 11 olmalı solbekte.o kesin.

Selçuk futbolu bıraksın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol kendisini bırakalı yıllar oluyor, o da farkındadır ama benim gibi milyarla insanın ömründe bir arada göremeyeceği milyon dolarları kazanmaya 1.5 yıl daha devam edecek, vizyoner ex başkanımızın ulufesi mahiyetinde...

Denayer'i çok beğendim orta sahadan topla çıkması lazım o özelliğini geliştirmeli Chedjou iyi yapıyordu bunu. Takımı beğenmedim sinerji eksikliği vardı taraftar zaten ruhsuz alayı çekirdekçi tayfa. Ne yapsınlar etsinler bir yolunu bulsunlar sol bek kesinlikle alınmalı

E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yetersiz bir oyun oynadık eğer standardımız bu olur ise şampiyonluk şansımız yok demektir umarım ki bu maç özelinde kalır.

karce bu ligin gelmiş geçmiş en underrated kalecilerinden biri bence.

Yetersiz bir oyun oynadık eğer standardımız bu olur ise şampiyonluk şansımız yok demektir umarım ki bu maç özelinde kalır.

Bir BŞ takımına bakıyorum, birde bizimkilere; olmaz bu iş diyorum...Takıma direkt level atlatacak en az iki transfer olmazsa hiçbir beklentim kalmayacak bu sezon için...

tolga cigerci denen adamda zerre beyin yok. fernando'nun acilen dönmesi lazım.

belhanda sürekli jogging modunda çıldırtıyor insanı.

latovlevici'nin yeteneksiz oldugunu biliyoruz zaten ona kızmıyorum ama ilk yarı iki kere rakibi resmen bıraktı koşmadı bilerek, denayer kesti ikisini de taraftar da o yüzden yuhaladı.

rodrigues bu senenin yıldız ismi olacak galiba.

önümüzdeki sivas deplasmanından 3 puanla dönersek ipleri elimize alırız inşallah yeneceğiz.

şampiyonluğa yürüyoruz.... :cimbombom:

Çocuklar ve yeğenlerle izledim maçı Karsemaskas golleri kurtardıkca fıttırdım zıvanadan çıktım ağzımdan küfürler çıktı sinirlerim çok zıpladı Gomis atınca sakinleşebildim.

Geri
Üst Alt