Bu macta da gorduk ki Ndiaye giderse yerine ayni kalitede oyuncu sart, hoca Selcuk'a 45 dk dayanabildi, Donk b2b degil, Tolga yetersiz, Belhanda orada oynayamaz.
Ciddi misin? Tolga'nın bugün oynadığı topu Ndiaye 20 haftadır hiçbir maçta oynamadı.
Bu macta da gorduk ki Ndiaye giderse yerine ayni kalitede oyuncu sart, hoca Selcuk'a 45 dk dayanabildi, Donk b2b degil, Tolga yetersiz, Belhanda orada oynayamaz.
55b6 ld oled
Muslera 7 yıldan beri bizimle böyle bir karakterde futbolcu olmadığını herkes biliyor. Sorun Muslera'nın formsuzluğu değil, Tudor'un oyuncularla iletişim kurmayı becerememesiydi. Fatih Terim yabancı futbolcularla nasıl iletişim kurulacağını biliyor. Tudor, Donk'u ilk fırsatta silmişken Terim'in ilk işi Donk'u kazanmak oldu. Ayrıca Taffarel'in tekrar gelmesi de Muslera için büyük bir avantaj oldu.Bu arada Tudor'u gönderenin yönetim değil, Muslera olduğu gayet net olarak ortaya çıktı. Muslera'nın formunda gözle görülür bir artış var. Ama buda bir yandan kötü bir durumdur.
Muslera 7 yıldan beri bizimle böyle bir karakterde futbolcu olmadığını herkes biliyor. Sorun Muslera'nın formsuzluğu değil, Tudor'un oyuncularla iletişim kurmayı becerememesiydi. Fatih Terim yabancı futbolcularla nasıl iletişim kurulacağını biliyor. Tudor, Donk'u ilk fırsatta silmişken Terim'in ilk işi Donk'u kazanmak oldu. Ayrıca Taffarel'in tekrar gelmesi de Muslera için büyük bir avantaj oldu.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ciddi misin? Tolga'nın bugün oynadığı topu Ndiaye 20 haftadır hiçbir maçta oynamadı.
gecen hafta kayseriye 3 attık deplasmanda.şu maçta 10-0 biterdi goller kaçmasa ama en azından linnes ilk 11 olmalı solbekte.o kesin.Yedek forvetten geçtim bu takıma sol bek ve orta saha alınmazsa çok net diyorum ilk 2'ye giremeyiz. Şu oyunla ancak Konya,Karabük,Osmanlı gibi takımları yenebiliriz
Selçuk futbolu bıraksın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gecen hafta kayseriye 3 attık deplasmanda.şu maçta 10-0 biterdi goller kaçmasa ama en azından linnes ilk 11 olmalı solbekte.o kesin.
Paspas ederler onuda. İkiside birbirinden kötü anlayın artık bunu polyannacılığa gerek yok. Orta saha ne Selçukla ne Tolgayla gitmez
12-0 bitecek mac idi
Yetersiz bir oyun oynadık eğer standardımız bu olur ise şampiyonluk şansımız yok demektir umarım ki bu maç özelinde kalır.