- 2 Temmuz 2011
- 132.540
- 55.518
- 5.338
latovlevici yedeklere bile alınmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 20 dakika dışında kötü oyuna rağmen, beş altı gol atabileceğimiz maç 2-0.
Fatih hoca 90 dakika Latovlevici ısrarından vazgeçmedi, bu inadı iyi değil yanlış yapıyor.
Orta saha da umarım artık herkes görmüştür, Selçuk ile olmaz. Rakip basmıyor iken her futbolcu o denli paslar atabilir.
Feghouli ikinci yarı da olduğu gibi oynadıkça sorun yok, çünkü mücadele etti.
ayrıca maaş ödemeleri, yellowfriday,ndiaye olayı derken takım bu maça odaklanmamış hafife almış.konsantrasyon çok düşüktüTerim etkisini kabul etmeyen kördür. Tudor ile ıkına ıkına oynuyorduk. Şimdi ise onca eksiğe rağmen akıyoruz. 8-0 falan bitecek maçın 2-0 bitmesi de bizim şansızlığımızdır.
fener ve akhisar maçları hariç benceFernando ve Ndiaye mutlaka bu takımda olmalı. Hiç beğenmedim bugün takımı. Sezonun en kötü iç saha maçını oynadık.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O maçlar evet kötüydük ama Fener maçı ne olursa olsun derbi ve Tudor saçma taktikle çıkmıştı. Aksihar maçını da Tudor'u göndermek için oyuncular oynamadı bana göre.fener ve akhisar maçları hariç bence
Asistin asistini kim yaptı?
Bunu anlıyorum Emre ama bir oyuncunun kazanma potansiyeli olur kazanmaya çalışırsın.fatih hocanin özelligi bu futbolcuyu kazanmaktan yana, o bilmiyormu yetersiz oldugunu saniyorsun?
tudoru göndermek isteselerdi o maçta 2-0 dan 4-2 ye getirmezlerdi zaten skoru. karakterli bi kadromuz olduğunu düşünüyorum tudoru göndermek isteseler daha sezonun ilk maçı olan kayseri maçında gönderirlerdi. tudora rağmen ilk yarı sonunda şampiyonluk yarışı içinde kalmayı başardıkO maçlar evet kötüydük ama Fener maçı ne olursa olsun derbi ve Tudor saçma taktikle çıkmıştı. Aksihar maçını da Tudor'u göndermek için oyuncular oynamadı bana göre.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam tv nin markasi nedir modelioluyor mu lan bu böyle
vidyo yükleme yani![]()
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)