17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

Bu takıma acilen 2 transfer lazım ilk 11’e sol bek ve 8 numara...

feghouli gibi bi adama sahipsin ama adamı 10 numara oynatıyosun ve ilk yarı top ayagına 3 kez falan değdi herhalde.latovlevici ise 100 kere oynamıstır topla

fernando olmayınca takım ortadan defans hücum bağlantısını sağlayamıyor çok pas hatası oldu o bölgede. oyunu kanatlardan oynamalıyız sürekli ama mariano tarafındann oynamalıyız orta taraf fernando olmadığı için, sol taraf lato yüzünden felç

Orta sahada ndiaye - fernando yerine tolga - selçuk , forvet gomisin yerine eren bu sene izlediğin takım olmaması gayet normal

Ben oyuncuların iyi ya da kötü olmasını kastetmiyorum ki. Farklı bir hava vardı ama bu tersine dönüyor gibi gözüküyor. Statta da bu hissediliyor ki herkes suskun önceki haftalara göre

Ndiaye gitmesin bir tane topu bilen sol bek alalım devam edelim. Sahada Selçuk ve Lato dışında kötü adam yoktu. Kesinlikle sol bek almamız lazım. İkinci yarıya da Linnes çıkmalı. Hoca sol ayaklı bek tercih ederim diyo yemin ederim linnesin sol ayağıyla latonunkinin arasında fark yok. Yasin’in yerine Belhanda da girebilir.

Ama Ndiaye giderse ortasaha ve her halükarda sol bek şart oğlu şart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim takımın en kaliteli futbolcusu Fernando. Bu su götürmez bir gerçek. Ben en önemli futbolcumuzun da Fernando olduğunu düşünüyordum. Ta ki bu maça kadar. Bu takımın olmazsa olmazı Ndiaye. Adam olmayınca geçen seneki takıma dönüyoruz. Orta saha helva gibi oluyor. Rakip elini kolunu sallayarak kalemize geliyor. Ndiaye giderse şampiyonluk şansımız kalmaz. Bir şekilde kalmalı takımda.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye
Gomis
Belhanda

Bence bu adamlarin dertleri para ile alakali.
Ne demekmis oyuncuya sorduk oynarnmisin diye? Heralde oynayacak ne alaka hemde esssek gibi. Ama tabi parasini alirsa.
Net bir sekilde parami almazsam oynamam resti cekti ndiaye bence.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anormal degil yani bu adamlar bize transfer olali 5 ay oldu

ama sen 4 aydir parasini odemiyorsun

bende cikmam maca anasini satim

taraftar da isteksiz.2-3 haftaya eski günlere döner,basaksehiri destekleriz

FEguli golden ve boş kaleye vuramadığı pozisyon dışında sahada yok gibiydi. Selçuk-Denayer-Tolga-Maicon paslaşmaları amatör topçu paslaşması gibi. Gereksiz, saçma paslaşmalar. Lato'yu yuhladıkça hata yapıyor ve yapacak da. Yetersiz olduğu aşikar. Ama maç sırasında yapılmaması gerekir. Selçuk ve Tolga hücuma yön veremiyor. Yasin ve Feguli etkisiz. İleride top tutamıyoruz. yellowfriday dan bir anda blacksaturday mi olacak acaba. Dün tüm camia kenetlenmişken 24 saat geçmeden Ndiaye ve yönetici istifası. Gomis ve Belhanda'nın oynamamaları kesinlikle paradan dolayı. Anlaşılan o ki bize yine rahat yok. Yine kale içten fethediliyor. Her zamanki gibi.

Aminu bu arada 22 yasindaymis.

Ulan adam 45 senedir Turkiyede oynuyor nasil 22.

Geri
Üst Alt