17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

Çok gol kaçırdık enaz 4 olurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karce bu ligin gelmiş geçmiş en underrated kalecilerinden biri bence.

Osmanlının maçlarını izlemiyorum tabi de ligin en çok gol yiyen 2.takımı. Adamı uzun süre izlemeyip sadece büyük maçlardaki performansı yanıltıcı olur. Serkan Kırıntılı familyasından gibi geliyor bana biraz.

bugünkü en büyük eksiğimiz pres gücü. İç sahada bunaltıcı presi neredeyse hiç yapamadık. Çok fazla basit pas hataları yaptık. Neyse ki iyi bir forvetleri yok. Şu poziyonları Göztepe falan bulsaydı kesin en kötü 1 tane atardı.

şok şok gomis attıgı golun parasını istiyor

qKqhGc.jpg

:asd22::asd22:

Bir BŞ takımına bakıyorum, birde bizimkilere; olmaz bu iş diyorum...Takıma direkt level atlatacak en az iki transfer olmazsa hiçbir beklentim kalmayacak bu sezon için...
Onlar da olmayacak çok bariz. Şapkadan tavşan çıkmasını umacağız onun içinde Feg'in niyeti yok, Gomis tek başına bunu sağlayamaz maalesef. Bu yönetim devam ederse ve şampiyon olamazsak alacağı oyuncular ve yapacakları sözleşmeleri çok merak ediyorum sadece.

Bu Osmanlı kalecisi de ne oynadı be.
Şans refleks bilemedim bizimkilerin beceriksizliği ama muthiş toplar çıkartı yani

Onlar da olmayacak çok bariz. Şapkadan tavşan çıkmasını umacağız onun içinde Feg'in niyeti yok, Gomis tek başına bunu sağlayamaz maalesef. Bu yönetim devam ederse ve şampiyon olamazsak alacağı oyuncular ve yapacakları sözleşmeleri çok merak ediyorum sadece.

Şampiyon olamazsak bu yönetimin devam etmesine imkan ihtimal yok zaten. Doğru birkaç transfer yapılamazsa ''D.Ö. kalsa daha iyiydi'' görüşü ağırlık kazanır hatta...

Şampiyon olamazsak bu yönetimin devam etmesine imkan ihtimal yok zaten. Doğru birkaç transfer yapılamazsa ''D.Ö. kalsa daha iyiydi'' görüşü ağırlık kazanır hatta...
Açıkçası camia çok karışık, sözde enkaz edebiyatı yapmaya gelmeyenlerin hali ortada iken kimsenin bu ateşten gömleği giymeye gönüllü olacağını sanmıyorum mevcut yönetim dışında.

Açıkçası camia çok karışık, sözde enkaz edebiyatı yapmaya gelmeyenlerin hali ortada iken kimsenin bu ateşten gömleği giymeye gönüllü olacağını sanmıyorum mevcut yönetim dışında.

Yeni yönetim de çapsız Dursun' u düşürmekten başka bir şeyler yapmalı ama. Aksi halde ''Çapsızın biri gitti, diğeri geldi, ne anladım bu işten?'' demez misin?. Ben derim...

Yeni yönetim de çapsız Dursun' u düşürmekten başka bir şeyler yapmalı ama. Aksi halde ''Çapsızın biri gitti, diğeri geldi, ne anladım bu işten?'' demez misin?. Ben derim...
Desek ne ifade eder? Bu söylemlerimiz yeni bir figür yaratmayacak maalesef camiada demek ki bunların eline kalmışız deriz o saatten sonra sen sağ ben selamet modunda takılır muhtemelen takım ve taraftar.

Desek ne ifade eder? Bu söylemlerimiz yeni bir figür yaratmayacak maalesef camiada demek ki bunların eline kalmışız deriz o saatten sonra sen sağ ben selamet modunda takılır muhtemelen takım ve taraftar.

Senin benim ne söylediğimizin zaten bir hükmü yok, kulüp ve camia bazında. Kendimizce durum tespiti yapıp endişelerimizi ifade ediyoruz, keşke fazlasını yapabilsek ama elimizden ne gelir ki başka?...

irfan buz efendi bi adama benziyor su numani oynatmamasini soyleyelim bu kadar kotu bir stoper dunya tariihinde yoktur. onu oynatmaz bi de forvet alirsa belki kumede kalabilir

GFutbolcular 4 aydır maaş alamıyorsa neden daha önce dillendirilmedi de son iki haftada su yüzüne çıktı bu durum? Florya'da uçan sineğin bile anında haberi sosyal medyada dolanırken 4 aydır ne futbolculardan ne de eski yönetimden çıt yok. Yeni yönetim ve özellikle hoca geldiğinden beri bas bas bağırıyor para yok diye. ben anlamadım gitti. Medya uyuyormuydu? Futbolcular neden şimdi kazan kaldırdı? Sorular sorular sorular...

Sivas maçını da kayıpsız atlattık mı önümüz baya açık fb maçına kadar 7-8 puan fark atmamız lazım başağa

Geri
Üst Alt