17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Donk oynamayi hak ediyor

Tolga-Donk tercihi dogru olur

Bence de iyi olur. Onun dışında Latovlevici'nin oynamaması için illa maç kaybetmemiz gerekiyor galiba. Hoca inşallah oynatmaz artık, oynarsa bu maç kaçarı yok yakar artık bizi.

Şu maçı alsak müthiş mutlu bir hafta hediye ederler bize haydiyin Aslanlar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok zor maç valla. Normalde berabere kalsak dünyanın sonu değil derim ama o kadar kritik bi hafta ki kazanmak zorundayız.

önce basaksehirin puan kaybı için sinerji yapsanız

Yuto oynasa çok iyi olur ama hoca 2 antrenmanla oynatmaz diye düşünüyorum.

Beşiktaş ve FBnin kayıpları beraberlik hakkını verdi bize. Bu bilinçle hücum futbolu oynayıp yediğimizden fazlasını atmaya çalışmalıyız. Kontrollü durağan bir oyun olursa beraberlik veya mağlubiyetle döneriz. Ama cesur olur beraberliğin de bizim için iyi sonuç olduğunu düşünürsek galibiyet şansımız yükselir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç birden inanilmaz bir Sekilde önem kazandi. Basak ile Sampiyonluk potasina girip arkamizdaki takimlara Fark açilabilir.

Beşiktaş ve FBnin kayıpları beraberlik hakkını verdi bize. Bu bilinçle hücum futbolu oynayıp yediğimizden fazlasını atmaya çalışmalıyız. Kontrollü durağan bir oyun olursa beraberlik veya mağlubiyetle döneriz. Ama cesur olur beraberliğin de bizim için iyi sonuç olduğunu düşünürsek galibiyet şansımız yükselir

Zaten kazanmakiçin oynarsak en kötü berabere kalırız. Beraberlik için çıkarsak tudorun takımı gibi yenilir döneriz. Fatih hocam beraberliğe çıkmaz, ona şüphem yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dortmund aldıkları Batsu yu hemen oynatıyor.

Bir biz de var bu 1-2 maç yedekten girsin olayı...

Sanki İnterde antrenman yapmıyordu yaw bu adam yemişim idmanını

yuto oynamayacaksa denayer oynasın

bifoumaya rastgele atılacak her topu pozisyona dönüştürecektir latovlevici oynarsa

Zor maç ama olur da kazanırsak bundan sonraki maçlarda 5/5 seri yaparız gibi geliyor

Mariano ___X___X_ Nagatomo
Feghouli __X____X__ Rodrigues
________Sinan
____________ST

Pace 90 takım olur :D

Yeni japon kardeşimizin sonradan girmesini daha mantıklı buluyorum.Sivas kanatlardan etkili bir takım.Birden şaşkın ördeğe dönüp küfür yemesini istemem şahsen.Keşke bir iç saha maçıyla başlangıcı yapsaydı.Yarın oynarsa çok zor durumlarda kalabileceğini düşünüyorum ligi tanımadığı için.Ha sol bek kim olsun diyorsanız Linnes derim bu maç için ama hoca sağ bek alternatifi olarak düşünüyor onu

Japon yoksa linnes oynamalı lato ile başlama hoca yapma bunu bize..

Yeni japon kardeşimizin sonradan girmesini daha mantıklı buluyorum.Sivas kanatlardan etkili bir takım.Birden şaşkın ördeğe dönüp küfür yemesini istemem şahsen.Keşke bir iç saha maçıyla başlangıcı yapsaydı.Yarın oynarsa çok zor durumlarda kalabileceğini düşünüyorum ligi tanımadığı için.Ha sol bek kim olsun diyorsanız Linnes derim bu maç için ama hoca sağ bek alternatifi olarak düşünüyor onu
Herif 7,5 Yıl Serie A oynamış.
Sivas deplasmanını ama büyütdün renkdaş.

Linnes, Nagatomo, Balta'ya EVET, Latov'a HAYIR.

Geri
Üst Alt