17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Çok önemli bir maça çıkacağız.Bu maçıda kazanırsak galibiyet serisini (9 maç) Fener deplasmanına kadar sürdürebiliriz.

DVI4ICCX4AAKrHm.jpg

[FONT=&quot]Fatih Terim, Sivasspor maçında Nagatomo'yu ilk 11'de oynatmaya karar verdi. (Futbol Arena)[/FONT]

leşçuk leşini her kim maç afişi olarak medyaya servis ediyorsa onun ağzını gözünü kırmak lazım . arkadaş o kadar çalışan didinen adam var . garry , gomis , maicon, denayer ... adam mı kalmadı yani.

Takaşinin oynaması güzel şimdiki soru işaretleri

Serdar/Denayer
Donk/Selçuk
Yasin/Belhanda

hoca eger terim olmasaydı tudor olsaydı bu macı kazanma oranımız %1 bile degildi mac sonu bahanede suydu rakiplerin kazanması baskı yarattı bızde.

Ahhh. Alex telles ahhh seneye porto tutamaz elinde bu adami ;(

kazanalımda golü belhanda, tarık filn atsa da olur ona da seviniriz.

başakta kaybederse biz kesin kazanamayız da orası ayrı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Skor veriyorum: 2-4
Unutmayın bu skoru, maç sonu tebrikleri bekliyor olucam.
Mariano'dan efsane bir performans bekliyorum.

Sivasspor (Muhtemel): Tolgahan, Auremir, Mattias Bjarsmyr, Medjani, Ziya Erdal, Delvin N'Dinga, Hakan Arslan, Bifouma, Mert Hakan, Emre Kılınç, Kone

Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk İnan, Tolga, Garry Rodrigues, Feghouli, Yasin, Gomis

Yasin hariç güzel Belh/Sinan iyi olurdu

Sivasspor (Muhtemel): Tolgahan, Auremir, Mattias Bjarsmyr, Medjani, Ziya Erdal, Delvin N'Dinga, Hakan Arslan, Bifouma, Mert Hakan, Emre Kılınç, Kone

Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk İnan, Tolga, Garry Rodrigues, Feghouli, Yasin, Gomis

Yasin hariç güzel Belh/Sinan iyi olurdu

Selçuk yerine Belhanda'yı tercih ederdim. İkisi de kötü ama Belhanda en azından dili dışarda gezmiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende sinan olsun istiyorum fakat sinan defansif yönünü güclendirmedigi sürece formayı alamayacak bu cok acık yasin iyi kötü adamı kovalıyor

ama sinan 1.ve 2.bölgede hic yok adamı yalandan bile kovalamıyor

Geri
Üst Alt