Hücumda süreklilik yakalayamadık. Tehlikeli hücumlarımızın arasındaki süre bu kadar fazla olmamalı ki paniğe sürüklensin rakip.

Değişiklik adına çok da bir şey söyleyemem çünkü oyuna girip işin rengini değiştirecek pek oyunumuz yok.

Saha içinde Rodrigues'i daha iyi kullanabilmek adına sağ tarafa alabiliriz. Solda pek etkili olamadı şu ana kadar.

İkinci yarı çevirdik çevirdik. Aksi halde şampiyonluk başka bahara kalır. Böyle maçlarda şampiyon takım hata yapmaz.

Belhanda'nın kararsızlığı beni delirtiyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stres seviyesinin yüksek olduğu hiçbir maçı kazanamıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En doğru yorum bu bence.
Büyük maçı kaldıramıyor bu takım. Kaç tane tecrübeli adam olmasına rağmen yok yapamıyorlar yani. Çok karamsar mı düşünüyorum arkadaş bilemiyorum.
45-50 dk daha var, bir şekilde bu maçı almaları lazım.

Son düzenleme:
Belhanda yerine Sneijder, Donk yerine Melo, Nagatomo yerine Telles oynasa bu maç başka olurdu.

Dursun güzel hainlikler yaptı 3 senede.

Bu maçı kazanamazsak kesinlikle şampiyon olamayız. 2. yarı gerekirse Serkan’ı da keleye sokup kazanmalıyız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

basit anadolu takımına konsantre olamıyoruz fener deplasmanına konsantremi olacaz :)

Belhanda ve Selçuk rakibin arkasına saklandığından Maicon'un uzun toplarıyla oyun kurmaya çalışıyoruz. Kuramıyoruz tabi kontrol bizden çıktı biraz sakin kalmak lazım.

Çevireceğimize inanıyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

İkinci yarı terim effect i göreceğiz sahaya gömeceğiz şeref yoksunlarını

TapaTalK

Mariano’nun cezalı duruma düşmesi olumlu bence. Linnes daha çok mücadele ediyor, ayrıca son haftalarda sabriden beter bu mariano

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle kapananlara karşı uzaktan çakacaksın ama şut atan yok.

Terim hiç hazırlamamış takımı 1.dakikada gol yemek ne demek arkadaş imparator falan anlamam ben. 300 tl verip maça gelenler 1.dkda gol yemek için para vermedi..

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav Terim ile ne alakası var. Bu takım yıllardır yan toptan gol yiyor. Muslera formsuz toplara çıkmıyor, defans aynı defans hoca ne yapsın. Donk'un bireysel hatasıyla gol yedik. Defansta da Terim mi oynasın ?

Ulan izleyemiyorum da neler neler dönmüş öyle ya. Gomis penaltı kaçırmış. Maicon’un kafa vuruşu direkten dönmüş. Mariano cezalı duruma düşmüş. Yener miyiz Konya’yı. Çünkü yenemezsek gerçekten şampiyonluk şansı biter. Önümüzdeki yıl için hazırlıklara başlayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hı hı başlarız önümüzde ki 10 yıl için başlayalım bence başka bi şansımız yok.

Geri
Üst Alt