Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.377
- 2.264
- 2.278
Belhandanin yada feghoulinin kirmizi karti garanti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deplasman tribünü biletleri satışa çıkacak mı acaba, bilgisi olan var mı ?
yenilirsek zamanında dirk kuyt n attığı enteresan bir golle falan yeniliriz !! bence artık psikolojik baskıdan kurtulmamız lazım sonuçta başakşehirden ilk yarı 5 tane yedik sıradanlaştırmak lazım fener maçlarını beynimizde !! sivasa da yenilebilirsin fenere de ! bu mantıkla çıkarsak zaten başarı kendiliğinden gelir feneri yendikmi 10 puan vermiyorlarAykutlu Kadıköy derbilerinde 3 beraberlik 1 mağlubiyetimiz var.
10-11 0-0
11-12 2-2
11-12 Süper Final 0-0
12-13 2-1
Yenilirsek yine bir farklı olur.Aykut öne geçti mi yatırır takımı 2 farklı yenileceğimizi sanmıyorum.
Muslerayi mi elestiriyorsun rektaş???!!!yenilirsek zamanında dirk kuyt n attığı enteresan bir golle falan yeniliriz !! bence artık psikolojik baskıdan kurtulmamız lazım sonuçta başakşehirden ilk yarı 5 tane yedik sıradanlaştırmak lazım fener maçlarını beynimizde !! sivasa da yenilebilirsin fenere de ! bu mantıkla çıkarsak zaten başarı kendiliğinden gelir feneri yendikmi 10 puan vermiyorlar
Admin arkadaşlar
GSC Forum Fenerbahçe galibiyetini taşıyabilecek güce sahip mi; önemli bir konu diye düşünüyorum.![]()
için fesatsa benim suçum yokMuslerayi mi elestiriyorsun rektaş???!!!
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aykutlu Kadıköy derbilerinde 3 beraberlik 1 mağlubiyetimiz var.
10-11 0-0
11-12 2-2
11-12 Süper Final 0-0
12-13 2-1
Yenilirsek yine bir farklı olur.Aykut öne geçti mi yatırır takımı 2 farklı yenileceğimizi sanmıyorum.
yenilirsek zamanında dirk kuyt n attığı enteresan bir golle falan yeniliriz !! bence artık psikolojik baskıdan kurtulmamız lazım sonuçta başakşehirden ilk yarı 5 tane yedik sıradanlaştırmak lazım fener maçlarını beynimizde !! sivasa da yenilebilirsin fenere de ! bu mantıkla çıkarsak zaten başarı kendiliğinden gelir feneri yendikmi 10 puan vermiyorlar