Maci ruyamda gordum, 4-1 yeniyorduk sonra ne olduysa 9-4 yenildik.. neyse hayirlisi artik

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Midem bulanıyor Aykut Kocaman'dan. Ne yaparsak yapalım oyunu soğutacaklar; oyun oynamamaya yönelik bir anlayış olacak. Rakibi analiz edeyim, önlem alayım vs. bunlar Aykut Kocaman'ın tarzı değil. Beceremez. Tek bir Fenerbahçeli'nin olmadığı bir yerde izlemem gerek maçı. Ev bana eziyet gelir.

96 00 arası 2 g cikmis kadıkoyden biri 99 daki en son galip geldigimiz mac digeri 1998 temmuzda oynanan 1 4 kazandığımız tsyd maci

Linnesin oynaması hayirli olacakmis gibime geliyor. Marianonun geriye dönüşleri ağır. Bu şu demek değil Linnes Mariden iyi, Asla. Mariano daha teknik daha klas ve daha tecrübeli bir oyuncu ama Linnesde çok daha pratik ve hızlı bir oyuncu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aykutlu Kadıköy derbilerinde 3 beraberlik 1 mağlubiyetimiz var.

10-11 0-0
11-12 2-2
11-12 Süper Final 0-0
12-13 2-1

Yenilirsek yine bir farklı olur.Aykut öne geçti mi yatırır takımı 2 farklı yenileceğimizi sanmıyorum.

10-11 0-0
11-12 2-2
11-12 Süper Final 0-0
12-13 2-1

Yenilirsek yine bir farklı olur.Aykut öne geçti mi yatırır takımı 2 farklı yenileceğimizi sanmıyorum.
yenilirsek zamanında dirk kuyt n attığı enteresan bir golle falan yeniliriz !! bence artık psikolojik baskıdan kurtulmamız lazım sonuçta başakşehirden ilk yarı 5 tane yedik sıradanlaştırmak lazım fener maçlarını beynimizde !! sivasa da yenilebilirsin fenere de ! bu mantıkla çıkarsak zaten başarı kendiliğinden gelir feneri yendikmi 10 puan vermiyorlar

Son düzenleme:
Berabere bitecek ama ah vah eden galibiyeti kaçıran biz olacağız Aykutun takımı Terimin takımına skor olarakta futbol olarakta çok üstünlük kuramaz

yenilirsek zamanında dirk kuyt n attığı enteresan bir golle falan yeniliriz !! bence artık psikolojik baskıdan kurtulmamız lazım sonuçta başakşehirden ilk yarı 5 tane yedik sıradanlaştırmak lazım fener maçlarını beynimizde !! sivasa da yenilebilirsin fenere de ! bu mantıkla çıkarsak zaten başarı kendiliğinden gelir feneri yendikmi 10 puan vermiyorlar
Muslerayi mi elestiriyorsun rektaş???!!!

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10-11 0-0
11-12 2-2
11-12 Süper Final 0-0
12-13 2-1

Serkan'ın her maç cins cins konuşup bu maç için umutlu konuşması hakkında ne düşünüyorsun?

10 vermiyorlar da Sivas maçıyla da aynı değil.Yenildin mi ikili averajı veriyorsun.İkili averaj da fazladan 1 puan gibi bir şey oluyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt