Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Fernando 11 başlar 1.02
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander-Drogba-Burak ile çıkmışlığı var.Bu da olabilir.
1-0 öne geçince bir noluyoruz demiştik amaO mevzuda Sneijder sakatlanmıştı sanırım üstüne de Elmander aylar sonra iyileşmiş ve oynamak istemişti.
O maçı zerre sallamadık zaten, gereksiz bir maçtı.
10 kişi otobüsü çeksek de bu şerefsizlerde öyle şans var ki göte başa çarpan top gider gol olur. tek taktiğimiz şu olmalı . fener yenmek zorunda mecburen üstüne gelecek açık kollayıp vurmaya çalışacaksın aptal aptal hatalar yapmayacaksın salakça gol yemeyeceksin . nasıl olacaksa o işi ben de merak ettim![]()
![]()
Maç ne olur bilmem ama sene sonu olacağın özeti 1 kare.
3 2 lik bjk maci ustteki hey gidi hey efsane macti![]()
Maç ne olur bilmem ama sene sonu olacağın özeti 1 kare.
10 kişi otobüsü çeksek de bu şerefsizlerde öyle şans var ki göte başa çarpan top gider gol olur. tek taktiğimiz şu olmalı . fener yenmek zorunda mecburen üstüne gelecek açık kollayıp vurmaya çalışacaksın aptal aptal hatalar yapmayacaksın salakça gol yemeyeceksin . nasıl olacaksa o işi ben de merak ettim![]()
o karaktersizler yüzünden bizim gibi öğrencilerin ne suçu var?Deplasman tribünü biletleri sağda solda 750-1000 lira arası satılıyor bile. Ahahahha rezillik. Hangi şerefsiz peşkeş çekiyor bu biletleri çok merak ediyorum. Daha ev sahibi takım biletleri genel satışa çıkmadı ya, ayıptır.
Hayır yani sucukçu tayfanın cebine gitmeyeceğini bilsem yine alacağım parasında değilim. Ama alenen dalga geçiyorlar artık. Deplasman yasağı kalktığından beri aynı şey. Türkiye'de yaşamadığımız halde senelerdir kombine alıyoruz ama böyle bir maça bilet alma şansımız dahi olmuyor, malum gurup midemi bulandırıyor artık.
Ben de bundan sonra kombine devri yapmıyorum, boş kalsın yerim. Bu da benim şahsi tepkim olsun.
Hani bizi şampiyon yapmazlardı?
Cumartesi gecesi en kötü ihtimal;
1. GS 53
2. bjk 50
3. bşk 50
4. fb 50
olacak biz değil onlar düşünsün, eğer ki 56 olursa yer yerinden oynar.