Mağlubiyet alışkanlığı olduğu için çok rahatım sadece oyuncu kaybetmeyelim trabzon önü

Bu Alemin Tek Kralı

Fatih Terim as kadrosunu korur mu yoksa tedbirli olup 3'lü orta saha mı çıkarır en merak ettiğim konu şu an

10 kişi otobüsü çeksek de bu şerefsizlerde öyle şans var ki göte başa çarpan top gider gol olur. tek taktiğimiz şu olmalı . fener yenmek zorunda mecburen üstüne gelecek açık kollayıp vurmaya çalışacaksın aptal aptal hatalar yapmayacaksın salakça gol yemeyeceksin . nasıl olacaksa o işi ben de merak ettim :)

Her fener maçına muhakkak kadroda büyük bir revizyon yapıp çıkıyoruz. Planlar tutmuyor.

Sal hocam galip gelen kadroyu Fernandoyu ekleyip bu kadar.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

10 kişi otobüsü çeksek de bu şerefsizlerde öyle şans var ki göte başa çarpan top gider gol olur. tek taktiğimiz şu olmalı . fener yenmek zorunda mecburen üstüne gelecek açık kollayıp vurmaya çalışacaksın aptal aptal hatalar yapmayacaksın salakça gol yemeyeceksin . nasıl olacaksa o işi ben de merak ettim :)

Başakşehir maçı benzeri olur

fernando ikilemi çok sıkıntılı

en iyi orta saha oyuncumuz ama uzun zamandır oynamıyor

en zorlu fikstüre de girdik ne zaman maç temposu bulacak da 11e monte olacak bu adam

"henüz hazır değil bu maçta oynatmak sıkıntı yaratır" diye diye sezonu bitirmeyiz umarım

Arkadaşlar arenada’ki store’dan passolig kartı çıkartabilirmiyim eğer oluyorsa sadece maç günleri mi yoksa istediğim gün gidip cikartabilirmiyim...
(Haftaya İstanbul’a uçuyorum Allah’ın izniyle gelmişken passolig kartı çıkartmak istiyorum o yüzden soruyorum)

DYEgOdsWAAInKgx.jpg:large

Maç ne olur bilmem ama sene sonu olacağın özeti 1 kare.

Konyaspor 11iyle (Mariano->Linnens) çıkarız diye düşünüyorum. Fernando yedek olur.

Fatih hocam böyle yapmaz. İlk saniyeden itibaren bam bam bam amacı. :D Bunu tercih edersek kontradan gol de yeriz.

Deplasman tribünü biletleri sağda solda 750-1000 lira arası satılıyor bile. Ahahahha rezillik. Hangi şerefsiz peşkeş çekiyor bu biletleri çok merak ediyorum. Daha ev sahibi takım biletleri genel satışa çıkmadı ya, ayıptır.
Hayır yani sucukçu tayfanın cebine gitmeyeceğini bilsem yine alacağım parasında değilim. Ama alenen dalga geçiyorlar artık. Deplasman yasağı kalktığından beri aynı şey. Türkiye'de yaşamadığımız halde senelerdir kombine alıyoruz ama böyle bir maça bilet alma şansımız dahi olmuyor, malum gurup midemi bulandırıyor artık.
Ben de bundan sonra kombine devri yapmıyorum, boş kalsın yerim. Bu da benim şahsi tepkim olsun.

Deplasman tribünü biletleri sağda solda 750-1000 lira arası satılıyor bile. Ahahahha rezillik. Hangi şerefsiz peşkeş çekiyor bu biletleri çok merak ediyorum. Daha ev sahibi takım biletleri genel satışa çıkmadı ya, ayıptır.
Hayır yani sucukçu tayfanın cebine gitmeyeceğini bilsem yine alacağım parasında değilim. Ama alenen dalga geçiyorlar artık. Deplasman yasağı kalktığından beri aynı şey. Türkiye'de yaşamadığımız halde senelerdir kombine alıyoruz ama böyle bir maça bilet alma şansımız dahi olmuyor, malum gurup midemi bulandırıyor artık.
Ben de bundan sonra kombine devri yapmıyorum, boş kalsın yerim. Bu da benim şahsi tepkim olsun.
o karaktersizler yüzünden bizim gibi öğrencilerin ne suçu var?
her boş bıraktığınız 1 koltuk hanemize eksi yazar. bu forumda da karaktersiz insan yoktur.

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cumartesi gecesi en kötü ihtimal;

1. GS 53
2. bjk 50
3. bşk 50
4. fb 50

olacak biz değil onlar düşünsün, eğer ki 56 olursa yer yerinden oynar.

aykut kocaman teknik direktörlük kariyerinde galatasaray'a karşı oynadığı 32 maçta 4 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyet almıştır. haşofman reyizi eze eze bir hal olmuşuz.

Geri
Üst Alt