17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

LO2adb.png

Serdar eğer sakat olmazsa Tudor %100 oynatır onu sanırım gerçekten beğeniyor oynadığı futbolu ki burnu kırık nefes alamazken bile ilk 11'de forma verdi

Belhanda biraz daha öne çıkar çabalarsa alırız bu maçı

Orta sahada M.Adu ve E.Badou ikilisi zorluk çıkarır kolay kolay teslim olacak bir orta saha tandemi değil heleki fizik ve sertlik olarak bayağı sorun çıkarırlar
Belhanda ve Badou 'nun ekstra işler yapması lazım

Beklerde A.Behich ve B.Yardımcı olacak onlar çok iyi defansçılar değil Feghouli ve Rodrigues ikilisi bunları deşer gibime geliyor

Stoper 'de Titi bu yıl formda gerçekten Gomis 'e sorun olabilir şu Ekong 'da malın teki boyu posu yerinde ama defans yönü çok iyi değil

şampiyon olmak isteyen takım bu macı alıp gelecek
lamı cimi yok, KAZANACAĞIZ

Hücum azaldı ama savunma ve orta saha güçlendi.30 çok fazla bir puan değil,toplarız diye düşünüyorum yine.İçerde puan vermezsek çok fazla o zaman götürürüz.
Bursa
Akhisar
Fenerbahce
Kayseri
Beşiktaş
Trabzon
Başakşehir
Sivas
Konya
Malatya
G.Birligi
Göztepe
Alanya
Kasımpaşa

Maçları var. Bunlardan Alanya, Malatya, G.Birligi , Akhisar biraz yumuşak takımlar. Geri kalan cidden kora kor oynar. Kışın ortasında Sivas , iyi form ile giren ve taraftarı olan Bursa , Göztepe ,Kayseri , geçen sene 24 puanın 1 ini aldığımız Trabzon ,Başak, Fener
Beşiktaş serisi zorlayıcı olacak.

Bu arada bir takım daha var ama aklıma gelmedi.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bursa
Akhisar
Fenerbahce
Kayseri
Beşiktaş
Trabzon
Başakşehir
Sivas
Konya
Malatya
G.Birligi
Göztepe
Alanya
Kasımpaşa

Maçları var. Bunlardan Alanya, Malatya, G.Birligi , Akhisar biraz yumuşak takımlar. Geri kalan cidden kora kor oynar. Kışın ortasında Sivas , iyi form ile giren ve taraftarı olan Bursa , Göztepe ,Kayseri , geçen sene 24 puanın 1 ini aldığımız Trabzon ,Başak, Fener
Beşiktaş serisi zorlayıcı olacak.

Bu arada bir takım daha var ama aklıma gelmedi.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karabük.

Çok zor maç olacak puan kaybı sürpriz olmaz deplasmanda daha farklı bir oyun stiline bürünmemiz gerekiyor.

Kazanmamız halinde muhtemelen Bursa top oynamadı diye ölçü olmayacak maç.

Umarım Rodrigues oynamaz bütün atakların içine ediyor. Yabancı diye bu çöpe tahammül mü ediyorsunuz anlamadım. İsmi Mülayim filan olsa görürdüm ben yorumları

Eğitim şart

Geri
Üst Alt