17/18 H:6 | Bursaspor 1-2 Galatasaray | MS | 24 Eylül

3pDarO.png

ilk yarı net 5 pozisyon,2.yarı net 3 pozisyon ve goller....kapanan bi bursaya hem de...garry ve tolganın aptalıklarını da hesaba katarsak belhanda ve gomis tek basına oynadı yine...

O değil de....
İlk yarıdan sonra ne çabuk sattınız takımı...

Gesendet von meinem Redmi Note 3 mit Tapatalk

ömrümden ömür gitti resmen ya mariano da çıkınca cıldırmıstım neyse ki kazandık şükür be

Valla 1-0 yenikken iyi oynuyorduk diyordum. Gercekten skora degil oyuna baktim.

Ama mariano ile lato yu cikarip yerine Fegh ve Yasini kesinlikle anlamadim.

Bu italyan ekolunden gelenlerin taktiklerine hep saygi duymusumdur, taktigin anavatanidir ama inanin Tudorla bunu konusmak isterdim cok.

Cunku hala hicbisekilde bu degisikligi anlamadim.

Artık şu saçma 11i bırakırız umarım, böyle devam edersek kanser olucaz, bugün Bursa beceriksizdi ama Başakşehir filan affetmez. Sıkışıp kalıyoruz oyuncular dağılıyor top tutup pas yapmıyoruz, daha dengeli oynamamız lazım.

Feghouli hazır değil saygıdeğer adminim. Hayatında hiç futbol oynadın mı bilmiyorum ama adamın kondisyonu, temposu düşük şu anda. Sakatlıktan yeni çıkmış. Bilgisayar oyunu değil maalesef gerçek hayat, oyuncuları yazıp oynatabilelim. Tolga göbeğe geçtikten sonra geyet iyi işler yaptı. Normal bir kenar oyuncusu gibi top sürüp, çalım atmasını bekleyemeyiz. Tudor'un elinde yeterince alternatif yok. Rodrigues'i oynatmasa, Sinan ve Yasin oynayacak ki onlar daha kötü durumda şu anda. Bugünkü değişikliklerle risk aldı ve başarılı oldu. Biraz köstek olacağınıza destek olun, ön yargılarınızdan arının.

Bir oyuncuyu haftada 15 dakika oynatarak sezona hazırlıyosan o oyuncu senin için hamle oyuncusu olur asla ilk 11e yazamazsın. Tolgaya gelince kaptırdığı topları otur izle ondan sonra konuş. Bu köstek olma değil, tinerci miyiz biz. Yanlış olanı söyleyeceğiz bunun köstek olmayla ne alakası var

3-5-2 oynamadık. 3-4-3 oynadık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deplasmanda bursa gibi full seyircili bir takimi 1/0 dan 1-2 yeniyorsan bu takim sampiyon olur aga. Olamasa bile son haftaya kadar kovalar.

Cok sukur derbi oynamadigimiz haftalarda kayipsiz gidiyoruz.

Galatasaray'ın şampiyon olamayıp da son haftaya kadar kovaladığını hatırlamıyorum son yıllarda.Ya şampiyon oluyoruz ya erkenden kopuyoruz.Bu takım şampiyon olur böyle giderse.

En büyük sıkıntı, Ndiaye ve Belhanda' nın rollerini tam benimseyememiş olmaları. Hiç olmazsa oyunun tıkandığı belli bölümlerde rollerini değişseler onlar da rahatlayacak, rakipler için de çözülmesi zor bir problem ortaya çıkacak.

Maçın yorumcusuna katılıyorum, elinde Ndiaye varsa hücum özelliklerini kullanman gerekir. O özellikleri kulanmayacaksan Ndiaye' den daha fazla katkı verecek çok sayıda oyuncu, çok daha ucuz maliyetle bulunabilirdi, bugünkü oynadığı format için...

Tudor kadar ballı adam yoktur heralde. Mariano 'yu cikarmak nedir ulan. Takimda akli basinda tek isabetli orta yapabilen adami cikarmanin hic bir mantigi yoktur. Birde o bolgeye Yasin'i almak. O dengesizinin hala bu takimda ne isi var? Linnes bu kadar mı kötü de onun yerine orada Rodriguez'i oynatiyorsun? Tudor bu takımdan gitmedigi surece şampiyonluk cok zor.

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

çok çok çok önemli bir galibiyet. BJK'nin yenildiği haftada hem özgüven, hem rakibi moralmen çökertmek için çok lazımdı. Herkesin övdüğü Bursayı hem de deplasmanda hem de geriden gelip yenmek müthiş. Çok şükür. Bursa balla karışık bir gol atıp üstüne yatacaktı ama 2.yarı tek kaleye döndü oyun. Yasin/Mariano değişikliği galip de gelsek saçmaydı. Sonuna kadar hakkettik. Bursaya rakiplerimiz de gelecek, böyle zor deplasmanlara ben hep 6 puanlık bakarım bu yüzden.

Helal olsun lan.Bu oyuna puan kaybetsek cok uzulurdum.Dogru veya yanlis Tudor'un iki haftadir yaptigi cesur hamleler tuttu.Bu cesareti Antalya macinda da yapsa belki puan kayipsiz devam edecektik simdi.

Geri
Üst Alt