17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Belhanda
Ndiaye
Fernando

Bu 3 adaminda gol atmasi dilegiyle.
Ozellikle Ndiayenin gollere katki saglamaya baslamasi lazim.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Merhabalar herkese,
Uzun zamandır forumu okuyorum ve hassasiyet gösterdiğiniz temel ilkelerde sizlerle aynı hizada olduğumu düşünerek foruma katıldım.
Yaşca pek çoğunuzdan büyük olmama rağmen okuduklarımdan pek çok şey öğrendiğimi de ifade etmeliyim.
Bu manada hepinize teşekkür ederim.
Bugün üyeliğimin aktivasyonu için çok acele ettim çünkü devredilmeyen kombinelere nasıl sağlam yüklendiğinizi biliyorum.
Twitter'dan bir öğrenci bularak kombinelerimden birini devredebildim , lakin karşıma çıkan diğer adaylara pek güvenemedim.
İlk mesajım bu olsun arkadaşlar.
Karabük maçına acil VIP koltuk devredebileceğim bir gerçek Galatasaraylı arıyorum.
Selamlar

abi hoşgeldiniz yalvaran yakaran ergenlere devretmede kime devrediyosan devret

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

P0rno kursu diye hazırlıklı geleceğim...sonra birden bir Polis Testinde kendimi bulacağım ... kalsın :D

#EducationIsImportant

o tarz bi kurs olsa ilginç olurda ama 15 erkek var sadece :)))

Merhabalar herkese,
Uzun zamandır forumu okuyorum ve hassasiyet gösterdiğiniz temel ilkelerde sizlerle aynı hizada olduğumu düşünerek foruma katıldım.
Yaşca pek çoğunuzdan büyük olmama rağmen okuduklarımdan pek çok şey öğrendiğimi de ifade etmeliyim.
Bugün üyeliğimin aktivasyonu için çok acele ettim çünkü devredilmeyen kombinelere nasıl sağlam yüklendiğinizi biliyorum.
Twitter'dan bir öğrenci bularak kombinelerimden birini devredebildim , lakin karşıma çıkan diğer adaylara pek güvenemedim.
Karabük maçına acil VIP koltuk devredebileceğim bir gerçek Galatasaraylı arıyorum.
Selamlar
Hoşgeldiniz iyi forumlar. Umarım bilet gerçekten isteyen birine gider.

Haydi Hocam Yap Şovunuuuuuu

82b094df35f128eb3c07c9df9adbd02c.jpg

#EducationIsImportant

Merhabalar herkese,
Selamlar
ahhh abi biliyosundur beni öğrenciyim.ama batı üstteyim bu maç

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi bakalım hazırlanıp stada yolculuk başlıyor. Maçtan sonra görüşürüz renktaşlar. :gsbayrak::gsbayrak:

Kaptim bileti devredeyim mi bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olcay Sunucu sağolasın para bulamayıp bilet alamadığım maça gidiyorum gerçek galatasaraylı dedi dayanamadım :)

Hazırlığımızı yapalım :D

Geri
Üst Alt