17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

bu takima asamoya ve konop disinda adam alinmamali
devre arasi bu iki isim üzerinde yogunlasip bitirmeliyiz
brumayla falan hic ugrasmasinlar

İkinci yarıyı izleyemedim. İyiki de izlememişim. Boşuna gerilecekmişim.

Yine abartanları görüyorum yok bu böyle kötüydü yok şu şöyle kötüydü... Zaten kim çıkardıysa şu belhanda laubali olayını... Adam bu maç elli tane kilit pas atmıştır... Anlayamıyorum bazılarını. Mis gibi maç kazandık iki haftadır. Takım daha birbiriyle 10 maç anca oynamıştır belki ve böyle performans veriyor. İlginç...

XPERIA X

Ciddi olsak 7-8 olurdu dogru ancak eksi bir yorum. Bu mac gosterdiki laubali oyuncularimiz var. Bunlarin arasinda hepimizin cok begendigi oyuncularda var.

Arenada fenerbahceye karsi bu kadar pas hatasi ve laubalilik yapmayiz. Isin acikcasi fener macinda ben cok rahat bir galibiyet bekliyorum.

Aptal Tudor.. Benim gibi maçı izledi..

Gomis bitik.. Yuruyecek hali yok, 90 dakika sahada..
Belhanda laubali.. Faydadan çok zararı var, sahada..

Az daha puan kaybediyorduk.. Yatsın kalksın Maicon'a sukretsin.

Gomis bitik yürüyecek hali yok ama 90. Dakikada o kadar kişiyi karıştırıyor? Aga bu neyin kafası? Ben bizim taraftarı anlamıyorum harbiden. Eren'i mi alsin adam? Daha ne yapsın bu Tudor ben anlamıyorum. Eren'i de gördükte neyse. Belhandayi da daha doğru bi şekilde izlemeni öneririm. Yedirdigi golde haklısın ama bak

desinler bizim en kötü oyunumuzun üçte birini oyanayamadı fener bu sezon derler adama(!)QUOTE=Arda Rami;9539097]Bence futbolun adaleti oldu 3 gol.Beceriksizlik en yumuşak tabir.Bence bu maç için kerizlik olurdu puan kaybı.

Ayrıca maç sonu yorumculara katılmıyorum.Rıdvanın programda sezonun en kötü oyunu denmiş.Ayıptır.11-12 tane son pas ve gol pozisyonumuz vardı.Böyle kötü oyun mu olur.[/QUOTE]

DK_m-kXW0AIGYmW

Bulent Korkmaz, Mariano'ya Maryona diyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aptal Tudor.. Benim gibi maçı izledi..

Gomis bitik.. Yuruyecek hali yok, 90 dakika sahada..
Belhanda laubali.. Faydadan çok zararı var, sahada..

Az daha puan kaybediyorduk.. Yatsın kalksın Maicon'a sukretsin.

Gomis bitik mi

Yav he he

O yüzden 90. dakikada defansın anasını belledi

Biraz izleyin öyle yorum yapın

attığımız 3 gölün de içindeydi gomis, bayada koştu ama saçlarını kesmeli yavaşlatıyor reisi:)
Gomis bitik yürüyecek hali yok ama 90. Dakikada o kadar kişiyi karıştırıyor? Aga bu neyin kafası? Ben bizim taraftarı anlamıyorum harbiden. Eren'i mi alsin adam? Daha ne yapsın bu Tudor ben anlamıyorum. Eren'i de gördükte neyse. Belhandayi da daha doğru bi şekilde izlemeni öneririm. Yedirdigi golde haklısın ama bak

Bence Karabükün ilk yari 2 pozisyonuda penaltiydi. Millet hakeme sövmüş bide:D Bu macta puan kaybı olsaydı tamamen bizim ileri uctaki beceriksizler yüzünden olacakti.

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

bu mactan sonra zorlu bir fikstüre giriyoruz. sezon basından beri futbolumuzu gölgelemek ve kabullenememek adına rakip taraftar ve spor yorumcularının uydurdugu zibilyon çeşit zırvalık serisini yıkıp geçmenin ardından, "geride çok boşluk bırakıyorlar, ayağa pasla çıkabilen takımlar galatasaray'ı perişan eder" zırvalıgını da sonlandırarak iyiden iyiye psikolojik olarak "bunlar bu sezonu bırakmaz" hissini aşılamamız lazım.

Adamlarin GKlari ya fena degildi ya da bana öyle geldi

Geri
Üst Alt