Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum ulu reis____________Fernando
_Feghouli_Badou__Tolga__Belhanda
_____________Gomis
Denemeleyiz bir maçlık
#EducationIsImportant
@Sarper Yıldırım karşim yine haklı çıktın bu kadar artniyetli hakem olmaz emir almışlar anlaşılan kalın kalın doğrandık bugün normal şartlarda bu hakeme bir daha maç verilmemesi lazım.
Takım yine çok iyidi tek anlamadığım nokta müsait pozisyonlarda şut çekmiyoruz bütün oyuncular pas veriyo ceza sahası içinde kaleye vuran yok vurmaları lazım ceza sahası içinde kaleyi gördün mü çakıcan felsefe bu olmalı.
Birde Belhandanın ceza sahasına çok iyi girdiği pozisyonda denediği pas var, orada baksınlar rakip nasıl kesiyor o topu.Yalnız Erman şu an kimsenin dikkat etmediğ ve lehimize verilmesi gerekirken verilmeyen penaltıyı gösteriyor. İlk kornerimizde Feghoıli'nin vurduğu pozisyonda Gomis'i çeke çeke sündürmüş herifler.
Birde Belhandanın ceza sahasına çok iyi girdiği pozisyonda denediği pas var, orada baksınlar rakip nasıl kesiyor o topu.
Ben kol gibi gördüm, rakip sağına doğru döndüğü için.Orda omzuna çarptı sanki Kenan. Maç içinde de yazmıştın ama sanki orada pozisyon temiz gibi geldi.
Yalnız Erman şu an kimsenin dikkat etmediğ ve lehimize verilmesi gerekirken verilmeyen penaltıyı gösteriyor. İlk kornerimizde Feghoıli'nin vurduğu pozisyonda Gomis'i çeke çeke sündürmüş herifler.
Birkaç pozisyonda boşa çıkamadı oyuncular ama Gomis'in pozisyonu Rodriguez'in ilk yarıdaki pozisyonu falan niye vurmadılar anlamak güç.Hele Gomis onu vursa kesin atardı.
Takım hakeme rağmen kazanabileceğini gösterdi bugün.Çok mutluyuz ama takımın Konya maçına odaklanması lazım aradan dönüşten sonra,Konya'dan da 3 puanı aldık mı derbiye odaklanabiliriz tamamen.
Hakeme rağmen kazanıyoruz ama biraz ses çıkarmak lazım yönetim çok sessiz üstümüze geldikçe geliyolar , konya maçıda zor geçicek milli ara hep olumsuz etkiliyo bizi ama psikolojik baskı yaptık bjk ye 6 puan fark oldu ts maçında işimize yarıyan bi sonuç çıkabilir.

Obaaaaa. Konya maçında kart görürlerse fbmaçında cezalı oluyorlar
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok öyle birşey, o risk sadece Serdar'da var. Takımdaki tek 3 sarı kartlı oyuncu.
Sanırım bugün Fernando ve Maicon da 2 'lemiş oldu sarı kartları...
nasıldı vipte maç izlemekHakeme rağmen kazanıyoruz ama biraz ses çıkarmak lazım yönetim çok sessiz üstümüze geldikçe geliyolar , konya maçıda zor geçicek milli ara hep olumsuz etkiliyo bizi ama psikolojik baskı yaptık bjk ye 6 puan fark oldu ts maçında işimize yarıyan bi sonuç çıkabilir.
Galatasaray’ın 3-2 kazanarak fenerbahçe ile olan puan farkını beşiktaş’a çıkardığı maç.