17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Kayseri bu ligin en dirençli Anadolu takımlarından biri,Kayseri'yle Fener oynasın Fener içerde belki ite kaka yener bilemem onu ama deplasmanda Kayseri vurur geçer çok net.Bunlara pozisyon vermeyen Akhisar bizle oynadığında da aynısını diyecekler bekle sen. :asd:

Şu yorumu okuyunca deja vü yaşadım ya la.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Rakiplerden çok hakemleri yenmek daha önemli.Maçın gittiğini anlayan hakem eziklerin üç puan kaybettiği haftada farkın açılmasını engellemek adına yarattığı uyduruk bir penaltı ile bizi yakmaya çalıştı yazıklar olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Her maç 2-3 gol atıyoruz 4-5 tane gol kaçırıyoruz.

Net pozisyon 1-2 tane veriyoruz.Yediğimiz goller bizim hatamız,duran top,kontra.

18 gol atmışız.en az 15 tanede kaçırmışızdır bence :)

Böyle gidersek en azından gol atarız , geride olsak bile umutlu oluruz.

bunu direk siteye index yapin
11e4598eae23c4dbfcd13af91540352c.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

erman toroglu mariano ve seleznov pozisyonunda seleznov kendini yere attı,sarı kart görmeliydi demiş.bence de doğru söyledikleri.ha penaltı bi ihtimal verilebilirdi ama hakemin aklı orda kalıp 82de o olmayan penaltıyı calması tamamen bjk ve fenerbahceden ötürü ara açılmasın diyeydi.fırat da gecen hafta penaltımızı vermedi.

bunların acısı çıkar,elbet Galatasaray 2 haftadır atamadıgı golleri tek tek sokacak içeri.o zaman hata yapsanız da öne cıkmayacaksınız hakem bozuntuları.ama giderek de azalacaksınız hatalarınızla beraber.o cok sevdiginiz bjkanıza da koyacaklar,kayacaklar.bu ligin kralı Galatasaray.gecen sezon hakemlerle şampiyon olan,bık bık öten,hala hakemden fayda saglayan,hakemi baskına altına alan tinerciler değil.

bu ne biçim yorum yav?ndiaye nasıl sezon basından beri çok kötü oluyo?hem de açık ara...inanılmaz saçmalamışsın.

Kötü yorumlarına bende katılmıyorum, futbol takım oyunudur. Ndiaye ilk 4 maç iyi oynadı, Antalya maçında puan kaybı gelince hoca sistemde ufak oynamalar yaptılar ndiaye fernando'nun yanına emniyet supabı olarak kullanmaya başladı mesela Ndiaye 10 numara oynasa herkes hayran kalır ama 6 numara da sönük gözükse de kritik müdahaleleri de var. Geçtiğimiz seneleri düşününce Ndiaye kötü diyemem hatta o mevki de geçmiş senelere göre ciddi katkı veriyor :D

Kayseri ve Osmanlı maçları dışında, özellikle iç sahada, oyunun bazı bölümlerinde çok sarsak oynuyor bu takım.
Bu maçta sarsaklıklar doruğa ulaştı.

Kötü yorumlarına bende katılmıyorum, futbol takım oyunudur. Ndiaye ilk 4 maç iyi oynadı, Antalya maçında puan kaybı gelince hoca sistemde ufak oynamalar yaptılar ndiaye fernando'nun yanına emniyet supabı olarak kullanmaya başladı mesela Ndiaye 10 numara oynasa herkes hayran kalır ama 6 numara da sönük gözükse de kritik müdahaleleri de var. Geçtiğimiz seneleri düşününce Ndiaye kötü diyemem hatta o mevki de geçmiş senelere göre ciddi katkı veriyor :D
kasımpaşa maçında çok iyi bi 6-8 numara gibi oynadı.10a yakın müdahalesi vardı defansif olarak.bursa maçı 2.yarı öne cıktı biraz ama pek begenmedim.bu maçta da 2.yarı toparladı biraz.feghouliye aradan manyak bi pas attı mesela.feghouli hani cevirmişti içeri gomise...defans müdahale etti ya.o pozisyon....yine şu 4-5 pasın oldugu pozisyondu cezasahasında galiba..çalımı atıp topu ceviren oydu diye hatırlıyorum.

kasımpaşa maçında çok iyi bi 6-8 numara gibi oynadı.10a yakın müdahalesi vardı defansif olarak.bursa maçı 2.yarı öne cıktı biraz ama pek begenmedim.bu maçta da 2.yarı toparladı biraz.feghouliye aradan manyak bi pas attı mesela.feghouli hani cevirmişti içeri gomise...defans müdahale etti ya.o pozisyon....yine şu 4-5 pasın oldugu pozisyondu cezasahasında galiba..çalımı atıp topu ceviren oydu diye hatırlıyorum.

Bursa maçında da çok kritik anlarda sağ tarafta güzel 3-4 ara pas bırakmışlığı var

Şöyle ekşiye falan bir bakayım dedim de bu tinerci tayfası iyice kafayı yemiş la :D Aleyhimize verilen penaltı %100 doğruymuş da hatta Mariano Seleznov pozisyonu da penaltıymış da bilmem neymiş :D O son dakika golü öyle bir girmiş ki bunlara resmen akciğerlerine kadar ulaşmış beyinlerine oksijen gitmiyor.

2 pozisyon da penaltı değil. Mariano'nun pozisyonu ilk bakışta penaltı gibi gelmişti bana da lakin o pozisyon da penaltı değil. Bu kendini yere atan iki Karabüklü oyuncuya da sarı kart verilmesi gerekiyordu. Hatta Gomis'in topsuz alanda bir pozisyonu var maç esnasında gözden kaçırmışım lakin net penaltı. Hatta A Spor'da Erman hoca da penaltı dedi. Tam tersi bizim penaltımız es geçilmiş.

Bu tinerciler kendilerine bu dünyadan soyut ve paralel ayrı bir dünya kurmuşlar orada yaşıyorlar belli ki. Büyük ihtimalle o dünyada en çok satan gıda ürünü az pişmiş sentetik tinerdir lakin gerçeğe uyanışları çok dramatik olacak öyle görünüyor.

Biz bunları Vodafone Arena'da falan yenersek büyük ihtimalle 10-12 maç civarı sahaları kapanır. Alayını çok büyük korku sarmış belli etmemeye çalışıyorlar lakin beceremiyorlar. 7 maç 19 puan sinir sistemlerini alt üst etmiş :D

Şöyle ekşiye falan bir bakayım dedim de bu tinerci tayfası iyice kafayı yemiş la :D Aleyhimize verilen penaltı %100 doğruymuş da hatta Mariano Seleznov pozisyonu da penaltıymış da bilmem neymiş :D O son dakika golü öyle bir girmiş ki bunlara resmen akciğerlerine kadar ulaşmış beyinlerine oksijen gitmiyor.

2 pozisyon da penaltı değil. Mariano'nun pozisyonu ilk bakışta penaltı gibi gelmişti bana da lakin o pozisyon da penaltı değil. Bu kendini yere atan iki Karabüklü oyuncuya da sarı kart verilmesi gerekiyordu. Hatta Gomis'in topsuz alanda bir pozisyonu var maç esnasında gözden kaçırmışım lakin net penaltı. Hatta A Spor'da Erman hoca da penaltı dedi. Tam tersi bizim penaltımız es geçilmiş.

Bu tinerciler kendilerine bu dünyadan soyut ve paralel ayrı bir dünya kurmuşlar orada yaşıyorlar belli ki. Büyük ihtimalle o dünyada en çok satan gıda ürünü az pişmiş sentetik tinerdir lakin gerçeğe uyanışları çok dramatik olacak öyle görünüyor.

Biz bunları Vodafone Arena'da falan yenersek büyük ihtimalle 10-12 maç civarı sahaları kapanır. Alayını çok büyük korku sarmış belli etmemeye çalışıyorlar lakin beceremiyorlar. 7 maç 19 puan sinir sistemlerini alt üst etmiş :D

Yarın Trabzon bunlardan puan alırsa bunlar bunalıma girer.

Geri
Üst Alt