- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
600 milyonluk arsenal bile bu sahada 5 yedi, besiktasin bu bütcesiyle 5 yemesi normal. galatasaray veya fener oynasa 9 falan olurdu zaten.
Talihsiz bir yorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
600 milyonluk arsenal bile bu sahada 5 yedi, besiktasin bu bütcesiyle 5 yemesi normal. galatasaray veya fener oynasa 9 falan olurdu zaten.
zevksizlik bayern münihten kaynaklandı.neticede o zevki yasatacak onlardı.ribery ve robeni yedek bırakıp,vidal ve martinez gibi 2 düz adamla baslayan onlar.11-11 devam etse bu skor olmazdı bilemiyorum yani ben 2-0 3-0 gibi bir skoru zaten bekliyordumda en azından beşiktaşta pozisyon bulabilir zevkli maç olur gözüyle bakıyordum ama olmadı maalesef.
zevksizlik bayern münihten kaynaklandı.neticede o zevki yasatacak onlardı.ribery ve robeni yedek bırakıp,vidal ve martinez gibi 2 düz adamla baslayan onlar.
10 kisiyle 5-0 o kadar anormal skor degil yalniz
11 kisiyle 2/3-0 filan olurdu
yürüdükleri için normal bi skor oldu.keske 11 kişi olsaydı bjk.o zaman bayern ciddiye alırdı en azından biraz10 kisiyle 5-0 o kadar anormal skor degil yalniz
11 kisiyle 2/3-0 filan olurdu