DWgn8TyWAAIYXm2.jpg

hayırlı olsun 5iktaş

Bu fragmandi. Asıl tecavüzü sanirim karga arenaya biraktilar !

Heynkesin ter atma idmaninda daha cok yorulurlardi.

11-11 devam etse bu skor olmazdı bilemiyorum yani ben 2-0 3-0 gibi bir skoru zaten bekliyordumda en azından beşiktaşta pozisyon bulabilir zevkli maç olur gözüyle bakıyordum ama olmadı maalesef.
zevksizlik bayern münihten kaynaklandı.neticede o zevki yasatacak onlardı.ribery ve robeni yedek bırakıp,vidal ve martinez gibi 2 düz adamla baslayan onlar.

Robben 46 dakika oynamasına rağmen BJK'li herhangi bi oyuncudan daha fazla kez topla buluşmuş.

Eeehh hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Moral yönüyle yıprandılar ama fazla pozisyon verseler de fiziken çok yıpranmadılar gibi, yumuşak bir maç oldu. FB maçı açısından olumlu bulduğum bir durum. FB bu maçı kazanmamalı...

10 kisiyle 5-0 o kadar anormal skor degil yalniz

11 kisiyle 2/3-0 filan olurdu

2.baslık acılsın ya,bu maç tatmin etmedi gercekten

zevksizlik bayern münihten kaynaklandı.neticede o zevki yasatacak onlardı.ribery ve robeni yedek bırakıp,vidal ve martinez gibi 2 düz adamla baslayan onlar.

yalnız roben girince oyunun seyri tamamen değişti kimmich ile resmen beşiktaşın solunu felç ettiler koman zaten etkiliydi.

Bu almanlar şimdi sabaha kadar bira içerler.Zaten ekonomik sıkıntıları var.Üzülüyorum bu almanlara bizi kıskanıyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

10 kisiyle 5-0 o kadar anormal skor degil yalniz

11 kisiyle 2/3-0 filan olurdu

Bence değişmezdi ama görüşüne saygı duyuyorum. Bayern Münih zaten Vida'nın atıldığı dakikalarda sinyali iyice vermişti geliyoruz diye. Aksine Vida atılınca daha ciddiyetsiz oynadılar sanki bana öyle geldi.

Geri
Üst Alt