Bu ve ekurisi Umut icin biri "Bok" digeri "Kaka" diyorum. Biri oynayinca digeri niye oynamadi diye soranlar vardi. Ama onlar da kalmadi artik. 2 sinin de birbirinden ozurlu oldugunu hepimiz kabul ediyoruz sonunda!!.

2 sine yillik 5 milyon euro oduyoruz ama karsiliginda aldigimiz:

1. Kaleci ile karsi karsiya 4 topun 3unu kacirirlar.
2. Hava topu alamazlar.
3. Top suremezler.
4. Çalım atamazlar.
5. Topu ileride tutup saklayamazlar, stoperlerle bogusamazlar.
6. Pas veremezler verkaca giremezler.
7. Iki salak ayni anda oynayinca birbirinin topunu ezerler hatta kafa kafaya tokusurlar!!
8. Futbol zekalari sifirin altindadir!

Bu maddelerin uzerine de maddeler eklenebilir. Ve bizim her yil 15 milyon TL mizi aliyor bu 2 işe yaramaz.

Devre arasi pato mu gelir, adebayor mu gelir bilmem ama gelecek olan takimi sahlandiracaktir.

Dursun denen baskan bozuntusu tum yazi Hamzanin forvet istemine direnerek gecirdi. Artik buna cesaret edemeyecektir.

Son düzenleme:
olm sana okadar küfür ettimki resmen dilim yoruldu, biri bana anlatsin bu arkadas ne boka yariyor?

Bıktım bunun kazmalıklarından yeter artık.Yine bir büyük maçta Burak hiçbir halt etmedi.Ancak Eskişehir,Akhisar,Kayseri gibi takımlara gol atar.Derbilerde ve Avrupa maçlarında(ilk sezonu hariç) koca bir 0.Devre arası Adebayor mu olur,Drogba yarım sezonluk mu olur yoksa Demba Ba mı olur bilemem ama bu takımın transfer yapması gereken ilk mevki forvet olmalıdır.

Broken_heart.jpg%7Eoriginal

Artık sırtı dönük oynamayı hava topu almayı falan geçtim adam resmen ZIPLAMIYOR yahu..Ciddi ciddi zıplamıyor.. Bundaki havayı gören drogba zanneder beyefendi zıplamadan o aygır gibi defansların arasından göğsüyle top alacak..

Hakem eğer o sarı kartı gösterse şimdi belki de bavulunu hazırlayıp gidecektin. Yaptığı o kadar affedilmez bir davranış olmasına rağmen Hamza efendi oyunda tutarak 1 kişi eksik oynattı bizi. Umut'a yeteneksiz filan diyoruz haklıyız ama adam senin gibi ihanet etmiyor takıma, sarı kartı ceza sınırındaki adamında oyunun ortalarında o hareketi yapmasıda ayrı bir ahmaklık. Futbol zekası olarak ne denli yetersiz birisi olduğunu dün bir kez daha ispatladı fakat ligde atacağı birkaç gol bizim taraftarı yine 180 derece değiştirir.

King,Goal Machine,Fantastic Striker,Amazing Speed etc etc
West Ham'dashlar özelliklerini say say bitmez alın artık şu dünya yıldızı golcüyü sizde rahat edin(gözünüz golcü görsün)bizde rahat edelim(Dünya Yıldızımızı EPL'ye gönderdik diyelim)Bilic Hocam Sakho ile sezonun biteceğini mi sanıyorsun kardeşim bu adam hiç sakatlanmayacak mı?
WestHamOnline.net - WHO The Online West Ham Community

Bu şarapçı napıyor allasen durdurun şunu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baki Mercimek kadar yeteneği var Suarez'den çok kibiri var. Kahrolsun Türk basını.

burak 11 başlayıp, kenara çıksa ve maçı ordan izlese emin olun daha çok katkı sağlar. hatta bana göre maçın adamı olur

yaptığı yavşaklığın kokusu çıkar yakında,şeref yoksunu burak o kadar.

Geri
Üst Alt