#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

kilicbaligi.jpg

Mustafa Sarptan boşalan kontenjanı harika doldurdun Ayhan.O geri paslar neydi öyle çok etkilendim :(

Ayhan, tamam uzun süre bu takima katkin oldu, seni seviyoruz ama ayrilma vakti geldi.

3 mac once takimin en iyisi deniyordu simdi artik git yeter falan. Hafizalar her 3 macta siliniyor galiba. Ne acayip durum lan bu.

bir adam her topta geriye dönermi ya.Geriye attığı paslarda bile isabet sağlayamaması daha vahim.Ve hala ilk 11 in değişilmezi.

Ayhan bu takımda oynadığın için Allah'a her dakika şükretmen lazım.Tabii Adnan'lara da şükran duyman lazım.

hala keweel ı kötüleyip ayhanı savunanlar var forumda

hala puan durumun dan bihaber olanlar var yıllardır şampiyonlar liginde olmamamızn hesabını sormayanlar var

mesaj sayısı kabarık diye her söylediğini doğru zannedenler var

2 maç üst üste galibiyet alsak hortlayan ayhancılar sarpçılar sezginciler ön liberocular kasapçılar çok emeği geçti hizmet etticiler var

sadece takımın yönetimin değişmesi yetmez bizimde kimseyi ayırt etmiyorum kimseyi kötülemiyorum altını çiziyorum bizimde değişmeye ihtiyacımız var ...

Sadece Ayhan mı kötü. İyi olsa takım şampiyonluğa mı oynayacak?

Yapmayın Allah aşkına.

Mustafa Sarp,Ayhan,Barış,Aydın,Serdar Özkan,Servet,Balta,Gökhan Zan,Ali Turan,Mehmet Batdal,Ufuk Ceylan,Aykut bunları manisaspora ver en fazla 2 ya da 3 tanesini oynatır

hala keweel ı kötüleyip ayhanı savunanlar var forumda

hala puan durumun dan bihaber olanlar var yıllardır şampiyonlar liginde olmamamızn hesabını sormayanlar var

mesaj sayısı kabarık diye her söylediğini doğru zannedenler var

2 maç üst üste galibiyet alsak hortlayan ayhancılar sarpçılar sezginciler ön liberocular kasapçılar çok emeği geçti hizmet etticiler var

sadece takımın yönetimin değişmesi yetmez bizimde kimseyi ayırt etmiyorum kimseyi kötülemiyorum altını çiziyorum bizimde değişmeye ihtiyacımız var ...

Hee tabi ya, Talibancilar da var, Jedilar falan var, arada tombalaci torbacilar falan da var. Baskalarinin fikrine katilmayip kendininkini ustun gormek ayri, bu denli sallayip soyle insanlar var boyle insanlar var demek ayri. Sen ayri bir cigir actin bu konuda.

Her maç banko oynuyo birisi söylesin bu adamın mehmet nastan jedinaktan kellerden ne fazlası var?

Takımda en son ıslıklanacak oyuncu. En azından mücadale ediyor. Cana'ya tezahürat edilirken Ayhan'ın yuhalanması haksızlık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt