Bence Berkan’ı kolay kaybetmemeliyiz..

Arkadaşlar bu oyuncu kötü bir oyuncu değil

Geldiği takımda da performansı gayet iyiydi

İnsanlara kaldıramayacağı yükler verirseniz, altında ezilmeleri normaldir
Bu gibi kişilerin yanında tecrübeli kişiler olursa kendilerini gösterebilirler.Diğer türlü lider özelliklere sahip olmak ayrıdır

İş hayatında da böyledir..
Mesela benim çok iyi elamanlarım var.Onları ben yetiştirdim.Hepsi kendi içinde çok iyi ve onlara güveniyorum.Ama ben olmazsam hepsinin mala bağlayacağını da biliyorum..Bilgi konusunda benden eksikleri yok zaten ben bu hale getirdim onları ama yaşanmışlıkları az olduğu için benim gibi yapamazlar
Çünkü liderlik başka bişeydir,

Berkan’da da durum böyle.
Birkaç maç iyi oyuncuların yanında deneyelim
Hem de yerli..
Bakarsınız güzel şeyler yapar ondan açılan yabancı hakkını da iyi yerde kullanma şansımız olur..

Benim anlamadığım Mitçö ve Lucas yoruldu diye oyundan çıkıyorsa Berkan girmeli yahu. Orta alan dinamiğini sürekli tutmak için gerekli, hem de yerli.. hatta bence bazen Lucas-Berkan, Berkan-Mitçö de denenebilir. Kazımcan’dan daha net performans olur, Şu Kerem’den de daha makul olur.

Kerem ile Yunus u sahada göreceğime Berkan’ı görmeye razı oldum ne ara bu hale geldik biz yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu kadar yok sayılmasını anlamıyorum. Midjtsö çıkıyorsa berkan girmeliydi. Böylece rashica çok daha erken oyuna girerdi

hem yok yere orta sahayı boşalttık, hemde rashica'yı 90.dakika sokabildik anca

Umarım andaval taraftarın şımarıklığından kurtuluruz da bu adam daha çok şans bulur.

Diğer türlü zaten yerli yok iyice elimiz daralacak zira hocamız genç koyacak gibi de durmuyor.

Dün son 20 dk orta sahasız oynadık. Emre akbaba ve taylanın gitmesine hak veriyorum.

Kerem - Gomis / Rashica - Berkan bekliyordum ben de

Rashica Mertens Yunus
Berkan Torreira Midtsjö

şeklinde devam edip duruma göre orta sahalardan birinin yerine Sergio ya da Mata, ileri de Seferoviç gelebilirdi beklentisindeydim. Bir ara kağıt üzerinde bir şeyler konuştular hoca ve iki yardımcısı, rakibin 10 kişi kalmasından dolayı garip bir şekle girip devam edebileceğimizi düşündüler herhalde.

Lincoln Ferdi ve Tayfur'un sol bek oynadigi ligde berkandan da sol bek olur. Tempo ve teknik olarak aralarinda ucurum yok. Tempo acisindan berkan hepsinden onde.

Hem yatirim yaptigimiz bir topcuyu tekrardan kazanma sansimiz olur hem de yabanci sinirinda elimiz rahatlar

Berkan sol bek en mantıklı iş, atomu parçalamıyoruz abi, ligte kimler bek oynuyor berkan da rahat oynar ama biraz kendisi de azim göstermeli. Hazırlık maçı ayarlansa da keşke bi denense

Lincoln Ferdi ve Tayfur'un sol bek oynadigi ligde berkandan da sol bek olur. Tempo ve teknik olarak aralarinda ucurum yok. Tempo acisindan berkan hepsinden onde.

Hem yatirim yaptigimiz bir topcuyu tekrardan kazanma sansimiz olur hem de yabanci sinirinda elimiz rahatlar

Bek temposuyla orta saha temposu çok farklı .. Berkan ileriye destek vermeyen oyunu 30-40 metrelik alanda oynayan bir herif bu adama 80 metreyi emanet etmek yazdığın kadar kolay değil enerjiyi akıllı kullanmak lazim..Bir de bek için savunması belki idare eder de topsuz oyunda iyi değil aralara kaçamaz düzgün orta yapamaz verkaclara giremez kafamda oturmuyor sol bek olarak..

Kayserispor on biri için kafa patlatan okan buruk bir anda berkan ile göz göze gelecek.

1664833322497.webp

tabi ya ben bunu nasıl düşünemedim. keremi keser ortaya berkanı atarım fikri ile yüzleşecek.

Ben de sol bekte denenmesi gerektigini düsünüyorum, bunu daha önce de yazmistim. Milli takimda portekiz macinda oynamisligi var o pozisyonda.

Solbekte Ümit MT dahil zerre ışık vermeyen Kazımcan' dan daha verimli olacağı kesin gibi; denenmesinde fayda var. Hücum bindirmelerinden çok defansif aksiyonlara odaklanmalı. Sağbeklerimiz hücum iştahı yüksek oyuncular zira. Boş alan bulunca mutlaka dripling deneyecek biri ayrıca.

Sol bekte denenmeli bence de zaten bu ülkede bekler genelde devşirme oluyor efsane beklerimiz ergun ve ümit davala da aslında orta sahaydı, riera sol açıktı, Caner erkinde devşirme bekti adamlar ferdi yi bek yaptı

Solbekte Ümit MT dahil zerre ışık vermeyen Kazımcan' dan daha verimli olacağı kesin gibi; denenmesinde fayda var. Hücum bindirmelerinden çok defansif aksiyonlara odaklanmalı. Sağbeklerimiz hücum iştahı yüksek oyuncular zira. Boş alan bulunca mutlaka dripling deneyecek biri ayrıca.
Solda dubua veya pva oynasa da hücuma katkı yok, en azından yerli berkan oynar elimiz rahatlar, savunma yönünü biraz geliştirmeli tabi o ayrı

Geri
Üst Alt