Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.500
- 19.538
- 1.363
Bence Berkan’ı kolay kaybetmemeliyiz..
Arkadaşlar bu oyuncu kötü bir oyuncu değil
Geldiği takımda da performansı gayet iyiydi
İnsanlara kaldıramayacağı yükler verirseniz, altında ezilmeleri normaldir
Bu gibi kişilerin yanında tecrübeli kişiler olursa kendilerini gösterebilirler.Diğer türlü lider özelliklere sahip olmak ayrıdır
İş hayatında da böyledir..
Mesela benim çok iyi elamanlarım var.Onları ben yetiştirdim.Hepsi kendi içinde çok iyi ve onlara güveniyorum.Ama ben olmazsam hepsinin mala bağlayacağını da biliyorum..Bilgi konusunda benden eksikleri yok zaten ben bu hale getirdim onları ama yaşanmışlıkları az olduğu için benim gibi yapamazlar
Çünkü liderlik başka bişeydir,
Berkan’da da durum böyle.
Birkaç maç iyi oyuncuların yanında deneyelim
Hem de yerli..
Bakarsınız güzel şeyler yapar ondan açılan yabancı hakkını da iyi yerde kullanma şansımız olur..
Arkadaşlar bu oyuncu kötü bir oyuncu değil
Geldiği takımda da performansı gayet iyiydi
İnsanlara kaldıramayacağı yükler verirseniz, altında ezilmeleri normaldir
Bu gibi kişilerin yanında tecrübeli kişiler olursa kendilerini gösterebilirler.Diğer türlü lider özelliklere sahip olmak ayrıdır
İş hayatında da böyledir..
Mesela benim çok iyi elamanlarım var.Onları ben yetiştirdim.Hepsi kendi içinde çok iyi ve onlara güveniyorum.Ama ben olmazsam hepsinin mala bağlayacağını da biliyorum..Bilgi konusunda benden eksikleri yok zaten ben bu hale getirdim onları ama yaşanmışlıkları az olduğu için benim gibi yapamazlar
Çünkü liderlik başka bişeydir,
Berkan’da da durum böyle.
Birkaç maç iyi oyuncuların yanında deneyelim
Hem de yerli..
Bakarsınız güzel şeyler yapar ondan açılan yabancı hakkını da iyi yerde kullanma şansımız olur..