#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün çok çok iyi oynadi, mücadele etti, çalim atti, çok kostu...Artik bunu anlayin >> Bizim sag kanatimiz : BRUMAAA !

çalım atma cesaretini özgüvenini tekrar kazanmış. that is what we need

Klasdi bugun. Benim tavsiyem ACILEN bi pisikologu cagirin bruma icin
@'Adem Cakar' sen benden daha iyi bilirsin bu konulari. Ama korneri alirken, ayagini ani cekmesi bende bi uzuntu olusturdu

İngiltere'de 5 büyüklerden birinde olsaydı şu an Bruma, yedekler ligine gönderilir, oranın yıldızı olurdu, pişerdi. (Oranın yedekler ligi de bizim kıytırık U21 gibi değildir.) U20 Dünya Şampiyonası'nda iyiydi bu genç kardeşimiz, fakat 20 yaş altıların oynadığı bir organizasyondu o da.

Karar verme aşamasında, kritik hamlelerde çok eksiği var daha, ya sabredecez ya da kaybedecez. Biz olumlu her hareketini görmeye çalışıyoruz ancak çok bariz hatalar yaptı bugün.

Sadece psikolojik yönden eksiği var denemez. Pasları ayağından enteresan şekilde çıkıyor, istediği yere düzgün şekilde atamıyor, şutları da öyle. Topu ayağında tutmaya çalışırken de aynı sorun var. Ama top sürüp çalım atmaya çalışınca bütün bunların zıddına iyi görüntü veriyor.

Llig maçında Bruma'nın veremediği pas gidip kalemizde gol olursa çocuğu iyiden iyiye kaybedebiliriz. Derli toplu bir takım olmadığımız için oyuna sonradan dahil olması daha iyi. Yine de biizim on kişi oynamamıza sebep olan Umut'un yerine 11'de olsun denirse itirazım yok.

Klasdi bugun. Benim tavsiyem ACILEN bi pisikologu cagirin bruma icin
@'Adem Cakar' sen benden daha iyi bilirsin bu konulari. Ama korneri alirken, ayagini ani cekmesi bende bi uzuntu olusturdu

Olacak, oynaya oynaya olacak. Bu cocugun basina gelenler, hem kendisi hemde bizim acimizdan bir dram. Bu cocugu güven asilandigi sürece, bunun mükafatini alacaktir Galatasaray. Bu cocuk halen durgun, ancak patlayinca, pis patliyacak. Yaptigi basit hatalar, bir nevi icindeki güvensizligi, disina vuruyor. Ancak top ile tempo alip, bir adami gecince, bir nevi güven depolayabiliyor. Hata yapmaktan korkuyor, bunu üzerinden atmasi lazim, ancak kolay degil.

Hızından ciddidir kaybetmiş gibi. Ama fena değildi bence. Beklentiler ama çok daha fazlası

Bazı sıkıntıları hala mevcut olmasına rağmen bugün genel ortalamanın üzerinde oynadı bence. İstekliydi.

geldiği sezona geri döndü. daha kötüydü evet. ama asla yeterli değil. o paslar ne öyle.

Bu kdr ayagina hakim olupta bu kdr pas atamamasinin nedenini ben bulamadim. Ayi sey sutlar icinde gecerli.
Calis be kara kuzu.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hızlı gibi görünüyor ama değil, çalım atacakmış gibi yapıyor ama atamıyor. Kontratak oyuncusu görüntüsü veriyor ama kontratakları öldürüyor...Ama genç olduğu için 30 yaşına kadar beklemek isteyenler var.

Iste ayagina hakim olmadigi icin pas hatasi yapiyor

cingıl bels
Ayagina gayette hakim topla birlikte ama topu ayaktan cikaramiyor adam.
Pas ve sut bunlari bi gelistirse dunya yildizi olacak potansiyel var

Bu arada mac boyunca begendigimi soyleyemem heralde. Orta seviyede mac oyndi

Ayagina gayette hakim topla birlikte ama topu ayaktan cikaramiyor adam.
Pas ve sut bunlari bi gelistirse dunya yildizi olacak potansiyel var

Hic oyle dusunmuyorum top kontrolu asiri zayif bi kere her top kontrolunde top bi kere yerde sekiyor. Tek pas yok(gerci oyuncunun onune dogru pas atamiyor hep sag ayakla atmaya calisiyor paslari bu biraz guvensizlikle alakali). Oyun gorusu pek iyi degil.
Ha ben umutluyum o ayri.

cingıl bels

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt