Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
Bugün çok çok iyi oynadi, mücadele etti, çalim atti, çok kostu...Artik bunu anlayin >> Bizim sag kanatimiz : BRUMAAA !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma'da ayakta uyuma sorunu var. Daha dikkatli olmalı top saklarken.
Ben kötü demedim zaten ama bazen daha çabuk davranmalı. Bazem hır sonraki hareketi yapmayı unutuyor.Bence gayet çok iyidi bugün.
Klasdi bugun. Benim tavsiyem ACILEN bi pisikologu cagirin bruma icin
@'Adem Cakar' sen benden daha iyi bilirsin bu konulari. Ama korneri alirken, ayagini ani cekmesi bende bi uzuntu olusturdu
Iste ayagina hakim olmadigi icin pas hatasi yapiyorBu kdr ayagina hakim olupta bu kdr pas atamamasinin nedenini ben bulamadim. Ayi sey sutlar icinde gecerli.
Calis be kara kuzu.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayagina gayette hakim topla birlikte ama topu ayaktan cikaramiyor adam.Iste ayagina hakim olmadigi icin pas hatasi yapiyor
cingıl bels
Hic oyle dusunmuyorum top kontrolu asiri zayif bi kere her top kontrolunde top bi kere yerde sekiyor. Tek pas yok(gerci oyuncunun onune dogru pas atamiyor hep sag ayakla atmaya calisiyor paslari bu biraz guvensizlikle alakali). Oyun gorusu pek iyi degil.Ayagina gayette hakim topla birlikte ama topu ayaktan cikaramiyor adam.
Pas ve sut bunlari bi gelistirse dunya yildizi olacak potansiyel var
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi