#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası pek beğenmedim. Kötü topçu değil lakin 20 veren varsa hiç düşünmeden gönderilmeli. 20 milyon avro ile şu takıma gayet iyi oyuncular alınır.

Yok olur mu daha dünya kupası oynayıp 40 milyona satıcaz kendisini, piyasa çok uçtu yauv tek akıllı biziz. 1-2 maçı saymazsak hep böyle oynuyor zaten bence, adamın olayı pres kırmak ama rakibe yapılan presi kırıyor gereksiz faulleriyle.

bu adam premier ligte oynayamaz diyenler premier ligte hic mac izlememistir bana göre

tam bicilmis kaftan epl icin ne cok teknik ne cok kazma tempolu ve sert arada asist ve golü olur

özellikle epl nin orta sıra takımları cok sever böyle oyuncuları

Ilk yari cok begendim set oyununa katildi Selcuk'la beraber iyi isler yapti ama 2. Yari yoruldu ve kötü oynadi

Benim fikrim hala sabit. Ödedigimizden fazlasini verene satilabilir.

maç maç yorumlar değişiyo....fizik olarak hazır olmadıgımızı hoca da söyledi.ben sezonun geri kalanında çok faydalı olacagını düşünüyorum.

Valla kimse kusura bakmasın tamam Selçuk iyi top kullandı etti ama top rakibin ayağındayken ligin hayalet topçusu olabilir Selçuk

Top rakibin ayağında olduğu bölümde Ndiaye 60 dakika tek başına orta saha oynadı o da hiç oynamadığı önlibero 'da

Bana göre yine iyi mücadele etti maçın son yarım saatlik kısmında 10 numaraya geçtiğinde takımı ileri de iyi taşıdı

Dakika 90 o kadar mücadele ve yorgunluğuna rağmen +çok sert faullere de maruz kaldığı maçta topu o kadar sürüp gidip asistini yapması bence çok önemliydi

Sene sonuna kadar takımda kalsın ne olursa olsun Rodrigues ile birlikte ligin ikinci yarısına damga vurmasını beklediğim oyuncumuz

Selçuk ile oynayınca önlibero olmayan adamın pili tabiki biter.

Selçuk hucum oyununda iyidi bugün bu arada ama savunma anlamında yetersiz kalıyor işte.

Forumda nedense burun kıvırılıyor Ndiaye'ye. Pek beğenilmiyor. Bana kalırsa takımın en önemli oyuncularından biri. Bizim takımın geçen senelerde en büyük sorunu orta sahanın hemen geçilmesi, rakip takımın elini kolunu sallaya sallaya pozisyona girebilmesiydi. Orta sahamız o kadar yumuşak, o kadar temposuzdu ki geçen sene ligin kalesine en fazla şut çekilen takımlarından biriydik. Bu sene kalesine en az şut çekilen, en az pozisyon veren 2. takımız. Ndiaye dediğim gibi orta sahadaki temel problemlerimizi gidermemizdeki en büyük etken. Forumda beğenilmemesinin nedeni pas kalitesinin biraz düşük olması. Zaten teknik özellikleri daha iyi olsa şu an bizim takımda olmazdı.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 verilmez denmiş. Galiba futbol piyasasından haberiniz yok. Özellikle İngiltere ligi takımları için 20 milyon çerez parası. Takımlar sadece yayın gelirlerinden ortalama 150 milyon euro alıyor. Ndiaye tam epl topçusu. 20 verirler ama biz Ndiaye'yi bırakmamalıyız, özellikle sezon devam ederken.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

On numara oyuncu Anadolu takımından gelenleri isimlerinden ötürü sevmeyen tayfanın sallamasına şaşmıyorum

Orta sahamizin motoru. Satarsak sezon sonu cok sayariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt