2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Sayın Başkan, ben Florya'da 4 sene görev yaptım. Futboldan çok iyi anlarım diyordu. Geldiğimiz nokta, ligde 15. sıradayız. Evet, futboldan çok iyi anlıyorlarmış." (GS TV)
çok sığ eleştiriler.

daha fazlasını da göreceğiz. ezber yorumlar, muhtemelen terim üzerinden de vuracaklar.

'Sevgili fatih terim agustos 2013'teki mesajlarıma geri dönüş yapmamış olsanizda,her hafta bulusup yedigimiz yemekler hala aklinizdadir mukakkak.9 sene oldu,iliskimize artik taraftarin mutlu olacagi müspet bir ivme kazandirmak boynumuzun borcudur ' Ünal Aysal

Çözüm çok basit.O duayen dedikleri adamlar eski başkanlar ve eski adaylar çıkacaklar…
Egoları,kıslançlıkları bir kenarıya bırakacaklar ve bir kereliğine şu kötü durumdan çıkmak için çatı adayı belirlenecek ve etrafında her anlamda güçlü bir yönetim oluşturacaklar.
Bunu yapmayan adam ben Galatasaraylıyım diye ortalıkda dolanmayacak.

Tek kurtuluşumuz budur.
Aksi taktirde rakiplerin kadro olarak çok önümüzde olduğunu düşünüyorum..Şampiyon olamama seri çok fazla uzar.Çok ciddi sıkıntı olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başarısızlığın karşıtı ibrasızlık olmaz olayına ben de katılıyorum ki 1 senede yönetim kendi sistemini yeni yeni oturtur daha. İbrasızlığın ben artık oyuncak gibi olduğunu düşünüyorum işine gelen tehdit ediyor ibrasızlık ile. Yarın Galatasaray için en doğrusu Burak Elmas'ın ibarsı ve seçim kararı alması olur bundan sonrada Galatasaray camiası bir kendine gelir ve yönetimleri ibrasızlıkla tehdit etmez kendi dönemlerini bitirmesi sağlanır yoksa daha yeni gelen yönetim kendi sistemini- işleyişini oturtamadan ibrasızlık alır durur. Burak Elmas'ta ibrasızlık tartışmaları olmaması için seçim kararı alsın ve bundan sonra bir reset çekip seçilen yönetime kendi dönemini bitirme şansı verilsin.

Çözüm çok basit.O duayen dedikleri adamlar eski başkanlar ve eski adaylar çıkacaklar…
Egoları,kıslançlıkları bir kenarıya bırakacaklar ve bir kereliğine şu kötü durumdan çıkmak için çatı adayı belirlenecek ve etrafında her anlamda güçlü bir yönetim oluşturacaklar.
Bunu yapmayan adam ben Galatasaraylıyım diye ortalıkda dolanmayacak.

Tek kurtuluşumuz budur.
Aksi taktirde rakiplerin kadro olarak çok önümüzde olduğunu düşünüyorum..Şampiyon olamama seri çok fazla uzar.Çok ciddi sıkıntı olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burak duayenlerin cati adayi degil miydi. Aklı dursundan alandan pek basari beklememek lazim gerci.
Ayrıca hamamcıoglu ile birlesin dediler beyfendi tek yönetmek istedi

Bizim genel kurullarda genelde başarısızlık ibra edilerek ödüllendiriliyor zaten
Nasıl bir GS genel kurulu ise

Dursun'u ibra etti ya bunlar
M. Cengiz'i de çok eleştirdim tamam ama o adam ibra edilmiyorsa Dursunun da edilmemesi lazım
Resmen ahbap çavuş ilişkisi

Oh iyi ya bu hafta Galatasaray'ın maçı yokmuş kafamız rahat bir de yarın ki genel kurulda Burak Elmas ibra edilmeyerek zorunlu seçim kararı almaya mahkum bırakılırsa değmeyin keyfime inanın Barcelona'yı elemiş kadar sevineceğim yemin ederim. İnşallah güzel bir hafta sonu bizleri bekliyordur tüm Galatasaraylilar adına. Amin.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak ibrasızlık tehdidi almadan seçime gitmez. Bu olayın seçim tehdidi olarak kullanılması doğru değil ama böyle de bir gerçek var maalesef.

gelmeden önce onlarca projeden bahsetti büyük küçük taraftar camia herkes heyecanlandı ama yaptıgı 1 tane bile proje olmadı verdigi sözlerden tekini bile tutmadı

yaptıgı somut şeyler takımı rezil etmek küme potasına sokmak fenerle kanka olup tffye peşkeş çekmek oldu

Canli verecek mi GSTV bunu acaba ? geçenlerde olan toplantı youtube a konulmamış niyeyse - aralıktan beri şak diye konuyordu

Hala ibrasizlik karari cikmadimi?!?!!!!

1648205133385.webp

Geri
Üst Alt