- 26 Ocak 2021
- 41.397
- 40.679
- 3.078
Yerimizi alalım Faruk başkan ve Ali dürüst gerekli çalışmaları yapmıştır damadını ibra ettirmemezlik yapmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok illa FT çıksın 4-5 yese de o çıksın. GS çok mu önemli FT varkenMurat Ulusan: "Fatih Hocaya Barcelona maçına çıkma şansı verilmedi ama takımı buraya kadar getiren Fatih Terim'dir."
Fatih Hoca o maça çıkacak ışığı verdi mi ki ligde
Torrent ile gereken mücadeleyi göstermemişiz gibi konuşuluyor
Esas haksızlık bu
Burak Elmas İbra Edilmemeli..
Yerimizi alalım Faruk başkan ve Ali dürüst gerekli çalışmaları yapmıştır damadını ibra ettirmemezlik yapmaz.
Zaten cok celiskili bir kafa yapisina sahip asla dikkate alamam bu adami zaten sadece bir konuyu cimbizla cektimHaklı tabi. BJK gerizekalı olduğu için anormal kontratlara imza atıp 0 puan çekti şimdi inidirm diye dileniyorlar futbolculara.
burada çelişen bir kısmı var. Geçen sene 1 golle şampiyonluğu verdik değil mi ? T.D kimdi ?
Aynı mantalite Barça maçına FT'ye şans verilmedi diyor ?
Tabii ki yönetim sütten çıkma ak kaşık değil - bir yola başlamışsın sezonun çeyreğinden biraz fazlası geçince bırakıyorsun. Yani nereden baksan çatlak bir kısım bulabilirsin o düzende.
Fatih Terim üzerinden konuşulması bir bitemiyor - Teknik Direktör değişiminin şeklini zamanını eleştirriiz ama olsaydı , olmasaydı vs. vs. sürekli bu konunun kısır döngüde konuşması garibime gidiyor.
semih kimde menajerine para veriyoruz.250 bin TL hocam bu
İstanbul da bu paraya köpek kulübesi alamazsın artık
Ne hırsızlığı?
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih hocaya tek takılı kalmayın diğer sebeplerden dolayı da İbra Edilmemeli.Seneye iyi takım kursa bile Tff yine doğrayacak bu ve ekibi yine kaçacak..Bu yazının tek sebebi FT yi göndermesi; yoksa kimse ağzını açmazdı.
safımızı belli edelim, başkanı ibra edelimKonu başına anket koydum.
Belki aracı olmuşlardır da direk yedi diye bari sen deme rtaş. Popescu ve hagi o aralar baya gelmişti evet illa ki transferde referansları vardır ona yok dememRomanya da ahbap cavus iliskisiyle yuruyo her sey dolayisiyla transfer surecine dahil olmama ihtimali yok haginin he tabi hagi diyorum da daha buyuk suclular var bu 2 saibeli transferde keske biri ciksa da detayli bi arastirma yapsa su romanya cikarmasiyla alakali
GSC, kulübün minyatürüdür diyebilir miyiz?Konu başına anket koydum.
enteresan bir savGSC, kulübün minyatürüdür diyebilir miyiz?
safımızı belli edelim, başkanı ibra edelim