2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Yerimizi alalım Faruk başkan ve Ali dürüst gerekli çalışmaları yapmıştır damadını ibra ettirmemezlik yapmaz.

Murat Ulusan: "Fatih Hocaya Barcelona maçına çıkma şansı verilmedi ama takımı buraya kadar getiren Fatih Terim'dir."

Fatih Hoca o maça çıkacak ışığı verdi mi ki ligde
Torrent ile gereken mücadeleyi göstermemişiz gibi konuşuluyor
Esas haksızlık bu
Yok illa FT çıksın 4-5 yese de o çıksın. GS çok mu önemli FT varken

FOw96UXXwAAfxCL

Ben hala ve hala futbol haricinde kimsenin şu websitemizin haline ya da 1.5 yıl stadda seyirci gelmedi , sağına soluna 3 -5 dokunuş yapılmamasına deliriyorum. (siteye bakın bu arada tepede logomuz bile yok - livescore siteleri var daha kaliteli duruyor)

stad kısmındada ne bilim GS efsanesi sayılacak eşşek kadar adam var - o metro çıkışı yoluna bir şeyler yap kalıcı olsun , 3 -5 yeşillendir göze hitap etsin.

ben üye olsam bıkmadan sıkılmadan her ay divan kurullarında bunu konuşurdum .

Yerimizi alalım Faruk başkan ve Ali dürüst gerekli çalışmaları yapmıştır damadını ibra ettirmemezlik yapmaz.

Ben burak elmas seçildiğinde aslında arkasında bu adamlar var diye düzgün işler olur diyordum ama sadece twitter platformunda yönetim ile ilgili konuların sakız gibi herkesin agzinda klavyesinde dolaşması bile saçmasapan bir olay bana göre.

Haklı tabi. BJK gerizekalı olduğu için anormal kontratlara imza atıp 0 puan çekti şimdi inidirm diye dileniyorlar futbolculara.

burada çelişen bir kısmı var. Geçen sene 1 golle şampiyonluğu verdik değil mi ? T.D kimdi ?
Aynı mantalite Barça maçına FT'ye şans verilmedi diyor ?

Tabii ki yönetim sütten çıkma ak kaşık değil - bir yola başlamışsın sezonun çeyreğinden biraz fazlası geçince bırakıyorsun. Yani nereden baksan çatlak bir kısım bulabilirsin o düzende.

Fatih Terim üzerinden konuşulması bir bitemiyor - Teknik Direktör değişiminin şeklini zamanını eleştirriiz ama olsaydı , olmasaydı vs. vs. sürekli bu konunun kısır döngüde konuşması garibime gidiyor.
Zaten cok celiskili bir kafa yapisina sahip asla dikkate alamam bu adami zaten sadece bir konuyu cimbizla cektim

Deniz Gülen (GS TV): "Toplantının kapalı olarak yapılması üyelerin çoğunluğu tarafından reddedildi."

Burak elmasın yaptığı tek doğru hareket terim ile yolları ayırmaydı, tek bu konuda eleştirmem.Takımı küme düşme potasına getiren adam terimdi ne çabuk unutmuş herkes 10 maçta 1 galibiyet alan hocaya tahammül edilmez değil Fatih Terim..
Metin Oktay,Ali Sami olsa bile tahammül edilmez

Ama Torrent tercihi de bi o kadar hatalıydı o yüzden kör öldü badem gözlü oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Romanya da ahbap cavus iliskisiyle yuruyo her sey dolayisiyla transfer surecine dahil olmama ihtimali yok haginin he tabi hagi diyorum da daha buyuk suclular var bu 2 saibeli transferde keske biri ciksa da detayli bi arastirma yapsa su romanya cikarmasiyla alakali
Belki aracı olmuşlardır da direk yedi diye bari sen deme rtaş. Popescu ve hagi o aralar baya gelmişti evet illa ki transferde referansları vardır ona yok demem

Geri
Üst Alt