2022/23 Galatasaray Kadro Planlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
939dd8a0e4e6bff3c5b83f1cb74ae37f1847669.jpg

Vrsaljko , denayer,zagadou,halstenberg bonservis ödenemeden alınabilecek oyuncular fernando cüzzi miktara defansif orta ssaha eksiğimizi kapatır barkley kiralanbilir. onyekuruyuartık satın alma zamanı geldi botheim bir nebze denenebilir ama almak zor olabilir.
Yunus,Emre ve Okan'ı aynı takıma mı kiralıyoruz rtaş
Hangi takım bu ayrıca

Kadrodan ziyade bizim en temel ihtiyacımız elindeki malzemeden en iyi verimi almayı felsefe edinmiş teknik direktördür.
Proje sistem şu bu diyip mazeret üreten teknik adamlardan biriyle başlarsak sezona geçmiş olsun.
Geçmiş geleceğin aynasıdır mantığıyla bizim ihtiyacımız Lucescu tarzıdır realist, işini yapan..
Terim ve torrent tarzı şu ekonomik durumda yanlış tercih olur.
Konyaspor kadar iyi kadroya sahip oluruz bundan şüphem yok x gitsin y kalsın değil öncelik.
Rakiplerimizden fersah fersah güçsüz kadrolarla sezona girip onları geçtiğimiz çok yarışlar oldu yine olacaktır.
Mehmet Cansun başkan zamanında olduğu gibi ana plan olarak maliyeti yüksek topçularla yolları ayırıp full kiralık takım kursak dahi şampiyon olabiliriz.
Eldeki kadroda seneye fiyat performans olarak kambur olması çok muhtemel Muslera, Van ahltlot, diagne, omar, gomis ile karşılıklı diyalog ile en az zararla yolları ayırmak x gitsin y kalsın babında naçizane önerim olacaktır

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera - Cenk - Çipe

Boey - Omar
Nelsson - Alpaslan
Marcao - Semih
PVA - Ömer

Martin - Taylan
Amallah - Berkan
Akbaba - Cicaldau

Yunus - Morutan
Mostafa - Diagne - Gomis
Kerem - Barış

öyle para harcıyceğmizi yahut oyuncu satışı yapabileceğimizi sanmıyorum öncelikle ligde poşet olmuş takımın stoperlerine bence zor teklif gelir avrupa fln olsa da. ama satış olursa da hay hay deriz. olmayacağını varsayarak bir tahayyülde bulundum.

orta sahaya 2 adam + akbaba + ztn boş olan sağ kanada yunus.

jonas martin - geçen rennes maçında gördüm orta sahada tecrübeli ve ayağına hakim biri, biraz yaşlı ama beleşe alınır ve çok para istemez gibi geldi

selim amallah - standart liegede oynuyormuş, çok iyi bir sezon geçirmemiş ama önceki sezonları iyi. liege bizim gibi poşet olmuş ligde. 1 senesi kalmış. o yüzden luyiyi eski takımına gönderip üstüne biraz para verip bu herifi yazdım

gidenler

okan - oynamak istiyodu ztn bizde 1 nr olamaz, 1 senesi kalmışken biraz bonservise yollayabiliriz
fatih - zaten vertigo mu ne, 3. kaleci çipe kalır 1 sene daha sonra o da şut. yedek kaleci olarak cenki alırım kayseride kupada kötü gözükmedi zaten yedekte oturacak

defansı olduğu gibi bıraktım zira orda hamle şansı pek yok, omarın 1 senesi kalıyor, ömer ve alpaslanın 2şer. bunlar gönderilirse iyi olur ama sanmam gönderilebileceklerini. pva da fazla maaş alıyor ama oraya ucuza birini bulmak kolay olmaz hem bi tane kreatör bek lazım oluyor. ozornwaforu kiralık gittiği enteresan klübe verdim.

orta sahayı izah ettim. aytaç lüzumsuz o yüzden yollanır, zaten kiralık giderek onun sinyalini verdi.

emre kılınçı da yollarım bonservis karşılığında. ne orta saha ne kanat garip bi topçu. yunus da geliyor akbaba da o yüzden üstünü çizelim.

oğulcan eyüpspora bonservis kısvesi ile sponsorluk bedeli mukabilinde, sekidika herhangi bir yere, arda, feghouli ve babel de mukavele bitimi ile uçar.

geri kalan adamlar zaten elde kalanlar.

hocayı da tutarım 2 milyon vermeye gerek yok gitsin diye.

hamle ihtimallerini sonraki sezona saklarım, diagne, gomis, omar biter iyice maaşlar azalır, belki satış yapılır sonra kuvvetli bi takım kurulabilir. bu takımı bir kaç kilit hamle ve sezon öncesi kampı (bu sezon biraz kaotik başladı) görmek isterim

Sözleşmesi bitenler hariç Muslera ,Diagne,Luyindama,Omar/Boey (1 tanesi),Taylan, Ömer ,Gomis bir şekilde gönderilmeli.
Gönderdiğimiz Türk kiralıklar kadroda kalsın yabancilarin durumuna bakıp karar veririz.
Piyasası olan adamlardan 40-50 civarı para alacak şekilde satış yapmalıyız. Türk sol ve sağ bek lazım ama en önemlisi 6ve 8 kaliteli olmalı kaç senedir çok çektik. Forvet kimsenin laf edemeyeceği bir adam olmalı Mustafa yedek olur. Türk olarak Mert/Kaan/Ozan 2 tanesini alabilsek elimiz çok rahatlar. Kendi alt yapımızdan da 2-3 oyuncuyu kadroya koyup ara ara süre vermek gerekir.
Kalan oyunculara da hoca karar vermeli

Okan
Mert ozan denayer pva

Moussa sissoko ross barkley

Anderson talisca
Yunus musa barrow

Sörloth

Kerem'i Marcao'yu Nelsson'usattırmayıp Ounas'ı istiyosun :D
Doumbia Idriss olansa eğer yine kanser oluruz berkan da varken.
O 10 numaraya girmiyorum savaş varken ihtimali az ama mümkün :D
Ounas bu sene 300 dakika oynamis yav , 3 senedir de kiralik gidiyor kolay birakirlar ( gerci bu sene sakatliklarla bogusmus ama )
Yok idriss doumbia degil , Zurich de oynayan Ousmane Doumbia
Savas var diye daha kolay alinir diye yazmistim , yoksa zor aliriz zaten.

Ounas bu sene 300 dakika oynamis yav , 3 senedir de kiralik gidiyor kolay birakirlar ( gerci bu sene sakatliklarla bogusmus ama )
Yok idriss doumbia degil , Zurich de oynayan Ousmane Doumbia
Savas var diye daha kolay alinir diye yazmistim , yoksa zor aliriz zaten.

Ounas bizim Ghezzalimiz olur.

Sag kanatta ciddi fark yaratir

Hesap kitapa gerek yok

Marcao
Nelsson
Kerem
Mohammed
Taylan
Berkan

Ne kadar resmi teklif varsa hepsi gonderilmeli.
Bu takım ciddi ciddi 15. sırada geçirdi sezonu bunda emeği olan 1 yönetim ve 1 teknik ekip gitti muhtemelen 2. teknik ekibi de yiyecek bu takım ama asıl önemlisi sahadaki futbolculara ne olacak?

Mümkünse tamamına yakını değişsin, elde tutmamız gereken Marcao,Nelsson,Kerem,Yunus gibi oyuncular var ama transfer yapabilmek için satmak zorunda olduğumuz adamlar da bunlar o yüzden şu adamlar kalmayacaksa diğerlrinin de hiç kalmasına gerek yok

Okan ancak yedek olur,ondan ötesi olmaz. Bize Doğan Alemdar lazım.
Doğan
Boey Denayer Abdülkerim Eren
Gbamin Xeka
Yunus Talisca Damsgaard
Dovbyk

Kerem
Nelsson
Marcao
Muhakkak satılmalı.​

Doğan
Gbamin Xeka
Yunus Talisca Damsgaard
Dovbyk

Kerem
Nelsson
Marcao
Muhakkak satılmalı.​

Talisca gelmez, onun yerine keske Sigurdssona alabilirdik ama oda Pedofil islerine karisti, tam bizim aradimiz adamdi

Gbamin olabilir
Xeka olabilir
Damsgaardin yerine Ounas alirdim
Dovbykin menajeri aciklama yapti, Turkiye gitmek istemiyoruz diye

Doğan
Gbamin Xeka
Yunus Talisca Damsgaard
Umut​
Talisca gelmez
Gbamin olabilir
Xeka olabilir
Damsgaardin yerine Ounas alirdim
Dovbykin menajeri aciklama yapti, Turkiye gitmek istemiyoruz diye
Damsgaard tam bizlik adam. Zaten oynatmıyorlar. Cica ile takas yapılır. Talisca tarzında biri. Forvete adam bulamadım.

Para edecek nekadar oyuncumuz varsa satilmali, yoksa adam akli kadro kuramayiz seneye. Nasil olsa kim gelirse gelsin bonservizi elinde olan iyi oyunculari getiremiyoruz , nedense bu oyunculara ilgi göstermiyoruz bayiliyoruz bonserviz ödemeye.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 numaraya kesinlikle futbolu bilen ekmek yemiş tecrübeli biri gelmeli bu bölge boş bırakılamaz.

Sağ yada sol açığa effecti yüksek biri alınmalı, maç çevirecek cinsten.

Cicaldu paketlenip 8-10 numaraya çok iyi bir oyuncu alınmalı yine.

Yapılacak tüm transferler as 11 için olmalı az ve öz transfer yapılmalı, yedeğe oyuncu alınmamalı, şuanki 11 in çoğu yedek için düşünülmeli.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 numaraya kesinlikle futbolu bilen ekmek yemiş tecrübeli biri gelmeli bu bölge boş bırakılamaz.

Sağ yada sol açığa effecti yüksek biri alınmalı, maç çevirecek cinsten.

Cicaldu paketlenip 8-10 numaraya çok iyi bir oyuncu alınmalı yine.

Yapılacak tüm transferler as 11 için olmalı az ve öz transfer yapılmalı, yedeğe oyuncu alınmamalı, şuanki 11 in çoğu yedek için düşünülmeli.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Batuhan
Gbamin(El-Neny) Xeka
Ounas - Barak - Yunus
Umut/Scout​

ligde poşet olmuş takımın stoperlerine bence zor teklif gelir

Kısmen değişir be hayri başkan, scout herif takımın duruma bakıp stoper almaz ki, ilgilendiği adamın ne bileyim hava hakimiyeti - agresifliği - timingi ayak kullanmasına falan bakar bu detaylardan önce.(bence) . Örnek vereyim kendimde, EPL de brightonda ki Tariq Lamptey - ofansif ve anormal hızlı bir bek ama brightonda herif, zaten değeride belli ayrı konu :D

bizim sezonu 1 günde biraz inceleyen adam zaten ortasahanın ve 6 numaradaki kademe eksikliğinden hapur hupur gol yiyip maç verdiğimizi görür. Ben bekliyorum transfer teklifi açıkçası. He korunmasınan yanayım kadrounun esas isimlerinin çünkü hakikaten sağlam bir 6 ve 8 ile (10 demiyorum) gerçekten çalışabilir bu takım. Kaliteli yedeklemesi briaz zor olabilir ama.

dip not : berkan'ın hala geliştirilip iyi bir hamle oyncusu olabilceğine inanıyorum (en azından ligde) fakat taylan yaş 27-28 bu seviye , hayrına bile verseler hayır demem. olmayacak maalesef o adamdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt