2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

Konyaspor maçını fenerin beşiktaş maçı fazlasıyla telafi etti bundan sonra o 1 puanların değerini bilmek lazım. Panik havasının dağılması önemli rakiplerin kim olduğunun önemi yok bundan sonra herkesin maçları zor onları da göreceğiz küme düşme potasındaki Giresun deplasmanında ya da Antalyaspor yarın kazanırsa Sivasspor deplasmanında illa ki 5 maçın 1'inde patlayacaklar.
Bir mucize olur, fb yarin istanbulu yenemese var ya… is hemen yarin da biter

Zaten bütün olay burada puan hesabı yapmaya gerek yok ligin sonu gelmiş küme düşme hattı belli değil geçen senelerde o düşme hattı belliydi bu ligin üstünden daha çok su akacak.
Kesinlikle katılıyorum; her hafta çok farklı senaryolar ortaya çıkabilir. Sakin kalmak ve kendi üzerimize düşeni yapmak mühim. Konsantrasyonun had safhada olması lazım hem biz taraftarların hem de sahadaki teknik heyet ve futbolcuların. Geriye 90 dakika izleyip sonucu beklemek kalıyor :hat:

Ya işte biz de evelki sene küme düşmüş denizliden kendi sahamızda 2 gol yedik. O maç 4-0 bitse şampiyonduk mesela. Bunlar olabiliyor.
Biz hiç son düzlükte şampiyonluk vermedik diyoruz, evet genelde de öyle ama Emre Akbaba denen cimbombom çocuğu gidip penaltı kaçırdı en kritik maçta .
O sezon biz şampiyonluğu kaçırmadık bir nevi fenerbahçe kaçırdı içeride Sivasspor'u yenseler diğer rakiplere bakmaksızın şampiyon oluyorlardı. O maçtan sonra en fazla 10 dakika üzülmüşümdür koskoca sezon fatih hocamızın babel ve feghouli takıntısı yüzünden gitti Kerem ve Halil oynamaya başladığında şampiyonluktan uzaktık onlar sayesinde yaklaştık tam anlamıyla kaçırdık diyemeyiz.

Bugün bireysel hatadan sorun yaşamamıza rağmen bir şekilde 1-3'den dönüp 4-3'ü kovaladık bunu yaparken de kaleci hatası, stoper hatası ve saçma sapan penaltıya rağmen 1 puan aldık. Kalan fikstürlere bakınca da 2 takımın en az 1'er maç daha puan kaybı yapar belki 2'şer maç puan kaybı yapılacak.

Önümüzde beşiktaş maçı var fener sivas deplasmanında onlar düşünüyor ki 3 puan alırsak 1 puan fark kalacak ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor o gün geldiğinde de bu mesajı alıntılarım orada en az 2 puan bırakırlar biz derbiye 3 puan farkla çıkarız.

Tahmin yapmıyorum çünkü futbolda herşey oluyor, sadece işin her türlü Ali samiyene kalacağını düşünüyorum

O sezon biz şampiyonluğu kaçırmadık bir nevi fenerbahçe kaçırdı içeride Sivasspor'u yenseler diğer rakiplere bakmaksızın şampiyon oluyorlardı. O maçtan sonra en fazla 10 dakika üzülmüşümdür koskoca sezon fatih hocamızın babel ve feghouli takıntısı yüzünden gitti Kerem ve Halil oynamaya başladığında şampiyonluktan uzaktık onlar sayesinde yaklaştık tam anlamıyla kaçırdık diyemeyiz.

Bugün bireysel hatadan sorun yaşamamıza rağmen bir şekilde 1-3'den dönüp 4-3'ü kovaladık bunu yaparken de kaleci hatası, stoper hatası ve saçma sapan penaltıya rağmen 1 puan aldık. Kalan fikstürlere bakınca da 2 takımın en az 1'er maç daha puan kaybı yapar belki 2'şer maç puan kaybı yapılacak.

Önümüzde beşiktaş maçı var fener sivas deplasmanında onlar düşünüyor ki 3 puan alırsak 1 puan fark kalacak ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor o gün geldiğinde de bu mesajı alıntılarım orada en az 2 puan bırakırlar biz derbiye 3 puan farkla çıkarız.

Tahminlerin de inşallah adın gibi olur.

Not: O sene şampiyon olamadık diye ben de pek üzülmemiştim. Fenerin olamaması iyi bir teselli olmuştu.

Kesinlikle katılıyorum; her hafta çok farklı senaryolar ortaya çıkabilir. Sakin kalmak ve kendi üzerimize düşeni yapmak mühim. Konsantrasyonun had safhada olması lazım hem biz taraftarların hem de sahadaki teknik heyet ve futbolcuların. Geriye 90 dakika izleyip sonucu beklemek kalıyor :hat:
Şampiyonluk yarışlarında genelde tek taraflı bakmak yanlış olur bütün maçları kazanınca şampiyonuz aslında doğru bir söylem fakat burada unutulan nokta küme düşme potasında düşecek 2. takım belli değil bu Sivasspor, Giresunspor, İstanbulspor, Kasımpaşa, Alanyaspor herkes olabilir.

Mesela beşiktaş dep için belki bir çoğumuz 0-1 puan yazıyor ama şunu unutmamak lazım ligin başında kadıköy maçından öncede 1 puan iyi olur deniyordu ya da ligin ilk yarısındaki beşiktaş ve başakşehir maçları en az 4 puan olmalıydı diyorduk 6 puan aldık.

Son haftalarda tahmin yapmak zor ama sonucun değişeceğini sanmıyorum Sivasspor iç sahada kazandığımız taktirde şampiyon oluruz. Olmuyorsa da yapacak bir şey yok Ankaragücü deplasmanından sonra oluruz o da olmuyorsa iç sahada yenmemiz gerekiyorsa da yenip oluruz onlar umutsuzluktan besleniyorlar bunca senedir ligi takip ederim bu futbolla bu seneyi bırakmayız.

2021'de şampiyonluk kaçırdık diyemeyiz. beşiktaş kaçırıyordu. son anda kurtardı

biz hiç bir zaman kendi kaderimizi tayin edecek pozisyonda olmadık o sene.

2021'de şampiyonluk kaçırdık diyemeyiz. beşiktaş kaçırıyordu. son anda kurtardı

biz hiç bir zaman kendi kaderimizi tayin edecek pozisyonda olmadık o sene.
5-6 hafta kala 8 puan mı ne gerideydik adamlar sahamızda kupa kaldıracağız deyip motive etmeseler o kadar bile uzamayabilirdi.

Alanya takılacak bu da rahat geçecek maçtı kağıt üstünde maç maç gitmek lazım.

Tahminlerin de inşallah adın gibi olur.

Not: O sene şampiyon olamadık diye ben de pek üzülmemiştim. Fenerin olamaması iyi bir teselli olmuştu.
Onlar bizim 2005-06 sezonuna benzetiyorlar derbi kazanamadan şampiyon olduğumuzu söylüyorlar ama biz o sezon beşiktaş ve trabzonspor maçlarında 10 puan aldık sadece fenerbahçe maçlarını kaybettik kadıköy de 4-0 yenildiğimiz maçtan önce Manisaspor'a 5-3 yenilmişlerdi 3 puan öne geçmiştik o maçı kazansalar belki de şampiyon olacaklardı kadıköy de yenildik puanlar eşitlenmişti.

Onların beşiktaş ve trabzon maçlarında 3 maçta 1 puanları var önümüzdeki 3 maçta en iyi ihtimal 7 puan alırlar. Hikaye yazmaya çalışıyorlarsa da hikayeyi tersten yazacak tek takım var o da fenerbahçedir 3 puan önde gelseler bir travma daha yaşar dönerler.

27. 28. haftaya kadar liderdik
O sezon hiçbir şekilde şampiyon gibi futbol oynamıyorduk seri yaptığımız dönem vardı ama futbol anlamında çok beğenmiyordum 2019/20 sezonu pandemi senesi çok daha iyi futbol oynayarak gidiyorduk pandemi olunca takım dağıldı olmasaydı muhtemelen şampiyon olurduk.

27. 28. haftaya kadar liderdik
son haftalar için söylemiştim. o sıralar belhanda'nın kovulması, gedson'u takıma girmesi derken koptuk.

aslında lig bizim için haftalar önce bitmişti. aboubakar olayı patlayınca, biz de biraz form tutunca yeniden doğduk ama yetmedi

ŞAMPİYONUZ rahat olun ya bu beceriksizler bu hafta bile puan veya puanlar kaybedebilir.

2011/12 sezonunda yine fenerden çok daha iyi futbol oynuyorduk kadıköy'e giderken bu takımın şampiyon olacağına dair hiç şüphem yoktu bu senede oldu da aynısı oldu son maça kaldı diyelim yine değişmeyecek bu takım gerekirse eze eze yener şampiyon olur.

Beşiktaş maçında Arda'nın atlamasına penaltı verdiler 1-0 oldu 2-0 olacak maç 10 kişiyle 2-4 bitti son 2 maçta son dakikalarda ittirmeyle gitseler bile bir yerde patlayacaklar. O gün beşiktaş'ı yenmiş olsalar 1 puan fark olacaktı biz vodafone park'a 1 puan farkla gidecektik bir de böyle düşünün.

Fener istediği kadar kollansın bazen öyle bir maç gelir ki rakip maç boyu pozisyon yakalamadan orta açar gol girer efsane dedikleri adam bomboş vururken bile uzaya vurur şampiyonluğu kaçırırsın 10.00 xG'nin üstünde oynadığın maçı 1-1 biter şampiyonluğu kaybedersin.

Tjk ve toshacksehir maclarini Febeden sonra oynayacaz.

Derbi öncesi puanlari eriteceklerini daha önce de soylemistim. Düğüm derbide çözülecek.

Geri
Üst Alt