#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransada equipe gazetesinde yılın 11inde oldu hepsi bu ya.

Danny daha iyi hem daha hızlı ve ucuz

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

valla hak veriyorum dany bundan daha iyi daha cevik bazen aptal hatalar yapiyor ama genelde bundan daha iyi kesici !

....Fransanin en iyi stoperi Türkiyeye geliyor mu? Lille neden fransanin en iyi stoperi sadece 6 Milyona sattiyor? Premier League klübler neden almadilar chedjoue ... Chedjou o kadar iyi olsaydi... Premier League'e giderdi...nokta

Ah Chedjou,bende hala kücük bir umudum var ama böyle bir Performansla Galatasaray ancak zarrar verrir.

Zan ile beraber performansi %100 artiyor . Zan daha cok toparlayici oynuyor Chedjou da mudaheleci . Semih , Balta , Dany ve Ceyhun'un ne yaptigi belli degil zaten

chedjou nun çok küçük bir sorunu var. küçücük bir sorun. adamcağız maçta uyuyor :)

Sen Fatih Terimin bize son lütfusun Çöpjou bey. 4 senelik 16.5 milyon €. Yuh yani. Bu herif bize her sezon €4.2 milyon'a mal oluyor.

Adam demistir nedir bu lan? :2aloh1:

Gelen giden benimle teke tek kaliyor, habire calim atmaya geliyorlar, sag solum nerede?? :asd:

Fransada bu kadar teke tek yakalanmamistir kariyeri boyunca .

Maç boyunca kendini hızlı sanıp 3 kere çıkmaya çalıştı ya, çıldırdım; maç forumunda da yazmıştım, yine söyleyim: Dany, Eboue ve Chedjou benim gibi humanist adamı ırkçı yapacak :D

lan dalga mi geciyorsunuz? dany bundan iyi diyenler var ya :) dany 4. lig topcusu gencler, kendinize gelin..

Savunma takım işi kendisi yetersiz ama takım olarak da rezaletiz kabul etmek gerekirse,ilk olarak oyuncular üzerinden değil de sistem üzerinde bir takım değişiklikler yapmak gerek çok ekstrem adamlar gelmediği müddetçe gelen oyuncunun şu oyun yapımızda kötü oynaması normal

Acaba bize gelmeden yaşadığı sakatlığın etkisinde mi fiziksel ya da psikolojik. Videolarında gayet agresif hamleli, yeri gelince kayan, saçma akrobatik müdahaleler yapan bir oyuncu gibi. Yeni bir sakatlıktan korktuğu için mi diyecem de uykusunu açıklamıyor tabi :P

bi futbolcuyu cv si ile değil sahadaki futboluyla değerlendiren her insan chedjou nun sahada nekadar rezil oynadığını görür. inanılmaz derecede yumuşak ve kaçak dövüşen bi futbol tarzı var. zaten adam kaçırma konusunda tarih yazacak nerdeyse her maç defalarca gerisinden fırlayan adamları kaçırıp peşinden bile koşmaması tam bi komedi. bu adamın fransada yılın defansısı seçilmesi ayrı bi rezillik

Takım savunmamız kötü olabilir ama bu arkadaş inanılmaz bireysel hatalar yapıyor.Defansta hiç güven vermiyor.Amrabatla beraber yediğimiz en büyük kazıklardan biri.Sezon sonu yabancı sınırlamasını göz önüne alırsak yollanması gerekiyor.Yabancı sınırı kaldırılırsa o zaman yedek klübesinde durabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt