22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Ben gayet edepli şekilde yorumumu yaptım. Benim dediklerime katılmayabilirsin ve bunu düzgün bir şekilde ifade edebilirsin değil mi?

Polisin havaya ateş ettiği görüntülerde mevcut. Ben diyorum ki; ya polisin havaya ateş ettiği kurşunlardan biri sekerek Uğur kardeşimize isabet etmiş olabilir. Ya da polisin havaya ateş ettiğini gören bazı marjinal grup, militan adı her neyse Uğur kardeşimize ateş etmiş olabilir. Zaten ortalık karışmış, bunu fırsata çevireyim diyen namussuzlar mutlaka var.

Tekrar edeyim, adaletli bir şekilde soruşturma yapılsın ve suçlu ortaya çıksın. Zaten otopsi sonucuna göre her şey belli olur. Polis kurşunu ise zaten seri numarasından anlaşılır. Yeter ki adaletli soruşturma olsun.

aynen kursundan anlasilabilir.

bi ihtimal daha var. polis sadece bi kez mi mermi sikti havaya? belki 3-4 defa sikti ama goruntulerde bi tanesi vardir o da havayadir. belki diger kursunu ileri dogultarak atmis olabilir. bunu bilemeyiz. en iyi sonuc sorusturmayla cikar. ama ondada kata kulli olaylar olacak bunuda hepimiz biliyoz. kisacasi olan adama ve ailesine oldu. ne yazik

Geçen dayak yiyen esnaf ? Etnik kökeni neydi boş versenize her yere her şeye saldırıyorlar yarın sana bana da olacak

Kardeşim dediklerin çok doğru. Bu şerefsizler her gün olay çıkarıyor ama devlet önlem almıyor. Gir bakalım oraya polis özel harekatı ile, bak bakalım taş üstünde taş kalıyor mu? Oradaki tüm militanları temizlerler.

Militanlar cikinca ortalikta olmayan polisler, halk sesini cikartmasin diye her turlu onlemi aliyor. Belki de militanlari dhkpc'yi filan hukumet destekliyordur?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Devlet yetkilerini elinde tutan otoritenin gücü kime yetmekte ,

sana banamı , somadaki işçiye mi hamile kızamı kime ?

Neden şehirlerde cirit atan teröristlere birşey yapmıyorlar , dokunmuyorlar , dokunmak mı istemiyorlar , yada terörist dediklerimiz gerçektende terörist mi ,,

aslında daha fazla yazmak istemiyorum ama o suçlu bulduğunuz, hak ediyor dediğiniz kesimin oralarda bulunmasının tek sebebi o körü körüne savunduklarınızdır. sen onlara yüz vermeyi bırak, tepende taşırsan böyle gelip polisinle kol kola verip olay da çıkarırlar, insan da öldürürler verdiğimiz şehitler yetmezmiş gibi. o yüz verenler sayesinde her gün ellerini kollarını sallaya sallaya masum insanları kaçırıyorlar, öldürüyorlar doğuda

Olay ne kadar basit dimi Aleviler kışkırtıldı ee sonra öldürüldü. Sivas'ta Aleviler kışkırtıldı Maraş'ta da öyle sonra suç Alevierde vay be ne güzel bir vicdan temizleme durumu. Bu ülkede cemevinde taziye sunmaya gelen genç bir arkadaşımız cemevi avlusunda vurularak öldürdü bu bir inanca yapılabilecek en büyük saygısızlık bu başka bir alanda olsaydı bugün ülke savaş alanıydı. Aleviler enayi değil sus sus bir yere kadar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Olur böyle şeyler ya,301 kişi öldü 10 gün önce ne olacak. Her zaman olan şeyler.Sorumluların ortaya çıkarılmasına,istifaya falan gerek yok ya.

okmeydanını bilmeden atıp tutmayın.kaç tane belediye otobusu yakıldı haberiniz var mı orda.orası pkk denen pislik yuvasının cirit attıgı bölgedir.kimse sallamasın cem evine gitti diye vurulmuş diye.polise parça tesirli bomba atılıyor 7 polis yaralı.saçma saçma kör cahilce konuşmayın.evet bu ülkede ayrışmaya ve bölünmeye yol açan bir hükümet var.ülke iyiye gitmiyo.ama bu olaylarda polisin suçu falan yok.

Madem orası terör yuvası. Yaparsın baskın hepsini tutuklarsın çok mu zor.

Bu ülke de koskoca genel kurmay başkanı terörist diye hapis yattı neden bahsediyorsun sen.

Neden ordaki teröristleri tutuklamıyor sence devlet?

Niye tutuklasın ne zaman sıkışşsa onlar yardımına koşuyor.

Bu arada ölen vatandaş cenaze için orada bulunuyormuş örgüt ile alakası yokmuş doğru mu ? Eğer doğru ise Dhkp-c ile ölen vatandaşımızı yan yana kol kola diye yorumlamayın yazıktır

Bu ülke hepimizin lafında artık karnımız tok kardeşim ömürümüz Alevi cinayetlerinin sıkıntısıyla geçti istenmiyorsak gideriz herkese eyvallah çekicek ne güç kaldı ne takat. Yanlış anlaşılmasın mevzu mezhep ayrımcılığı yapmak değil bu zihniyet yetti artık kaldıramıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

aynen kursundan anlasilabilir.

bi ihtimal daha var. polis sadece bi kez mi mermi sikti havaya? belki 3-4 defa sikti ama goruntulerde bi tanesi vardir o da havayadir. belki diger kursunu ileri dogultarak atmis olabilir. bunu bilemeyiz. en iyi sonuc sorusturmayla cikar. ama ondada kata kulli olaylar olacak bunuda hepimiz biliyoz. kisacasi olan adama ve ailesine oldu. ne yazik

Havaya dikey sikilan merminin ölüme yol açmasi zor. Kursun boynuna yatay girmis olmali. Havaya degil, üzerlerine ates edildigi belli.

Hiç bi boka yaramayan bi baltaya sap olamayan adamı tutup çevik kuvvet yaparsan cebine 3bin lira koyarsan her hatasında arkasında durursan gelir milletin azına sıçar çoluk çocuk demeden döverek de silahla da öldürür.

Ülke freni kopmuş araç misali sürüklenirken iç savaşa, kimse bunu dikkate almıyor. İlerlemekte olan tarih kitabının yaklaşan sayfalarında ülkeyi güzel günler beklemiyor. Bunu görememek için kör olmak gerek.

Çekiniyorum... Cidden iç savaştan çekiniyorum artık.

Madem orası terör yuvası. Yaparsın baskın hepsini tutuklarsın çok mu zor.

Bu ülke de koskoca genel kurmay başkanı terörist diye hapis yattı neden bahsediyorsun sen.

Neden ordaki teröristleri tutuklamıyor sence devlet?

Niye tutuklasın ne zaman sıkışşsa onlar yardımına koşuyor.

hangi birini tutuklasın.saf saf konuşma ya.bir şey biliyormuş gibi.ülkede kaç milyon terörist var biliyormusun.cezaevi mi yeter.ülke kaosa sürüklenir.mecbur böyle devam eder.banane hükümetten kardeşim hükümeti savunan mı var.ama orda polise parça tesirli bomba atılıyorsa polis te silahını çeker.benım üzerime parça tesirli bomba atılırsa bende çekerim.yanımda arkadaşım yaralanırsa bende vururum.bu kadar basit.ordakilerin soma ile o bu şu ile ilgileri yok.neyi anlatıyorsun sen.

bir vatandaş daha yaralı durumu ağırmış okmeydanında , insanlık bitmiş ülkemde :(

BoRKKaTCAAAfb_o.jpg:large

"yine akşam saatlerinde okmeydanı şark kahvesi bölgesinde güvenlik tedbiri alan emniyet güçlerine yönelik el yapımı parça tesirli (3) adet el bombası atılmış, (1)’i ağır olmak üzere (2) vatandaş, (1) emniyet müdürü ve (6) polis memuru yaralanmıştır"

odatv

Spesifik olarak Alevilik ile ilgili bir durum değil ,,

Kullanılanlar var kullanılanlar ortalığı karıştırmak için belli yerlerde yoğunlaşıyorlar ,

Kullanılanları kullananlar içinse ne kendi adamının nede masum vatandaşın hayatının , yaralanmasının bir önemi yok , yeterki eldeki medya gücüyle gündem değişsin farklı farklı senaryolar yazdırılsın ve kendileri her ne şekilde olursa olsun kazançlı çıksın ,,

Geri
Üst Alt