Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.397
- 1.440
- 1.503
Ben gayet edepli şekilde yorumumu yaptım. Benim dediklerime katılmayabilirsin ve bunu düzgün bir şekilde ifade edebilirsin değil mi?
Polisin havaya ateş ettiği görüntülerde mevcut. Ben diyorum ki; ya polisin havaya ateş ettiği kurşunlardan biri sekerek Uğur kardeşimize isabet etmiş olabilir. Ya da polisin havaya ateş ettiğini gören bazı marjinal grup, militan adı her neyse Uğur kardeşimize ateş etmiş olabilir. Zaten ortalık karışmış, bunu fırsata çevireyim diyen namussuzlar mutlaka var.
Tekrar edeyim, adaletli bir şekilde soruşturma yapılsın ve suçlu ortaya çıksın. Zaten otopsi sonucuna göre her şey belli olur. Polis kurşunu ise zaten seri numarasından anlaşılır. Yeter ki adaletli soruşturma olsun.
aynen kursundan anlasilabilir.
bi ihtimal daha var. polis sadece bi kez mi mermi sikti havaya? belki 3-4 defa sikti ama goruntulerde bi tanesi vardir o da havayadir. belki diger kursunu ileri dogultarak atmis olabilir. bunu bilemeyiz. en iyi sonuc sorusturmayla cikar. ama ondada kata kulli olaylar olacak bunuda hepimiz biliyoz. kisacasi olan adama ve ailesine oldu. ne yazik