#22 Nicolò Zaniolo

1686040903411.webp

bu yayın gelirleri ile mi mücadele edeceğiz avrupa ile? umarım seneye icardi gibi katkı verip 35 milyona gider yoksa bu çark dönmez

Ibrahimovic ve Haaland gibi teknik kalitesinin yanında anormal bir fiziğe sahip. Bizde uzun soluklu kalmaz. Ama benzer sakatlıkları yaşamazsa o tip hayvani bir santrfor olabilir ilerde. Gol arzusu ve hırsı da etkileyici zira. Bölük pörçük 10 maçta oynayıp 5 gol attı adam. En uçta oynadığında savunma zafiyeti de önemini yitirecektir. Orhan Uluca'nın tespitlerine katılıyorum o bakımdan. Şu an değil ama 3-5 sene sonra bambaşka seviyelerde izleyebiliriz.

Bu taraftar çok dengesiz. Gerçi tum turk kuluplerin taraftari boyle sanirim.

Attığı ilk golde aslında zor bir gol, rakibi bozmaya çalışıyor ama bacaklari o kadar kuvvetli ki top yinede sert şekilde gitti.

Mertens o durumda atamazdı mesela.

Ama hâlâ beklemtimin altında çok bireysel oynuyor, oyun görüşü maalesef barışdan hallice

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Attığı ilk golde aslında zor bir gol, rakibi bozmaya çalışıyor ama bacaklari o kadar kuvvetli ki top yinede sert şekilde gitti.

Mertens o durumda atamazdı mesela.

Ama hâlâ beklemtimin altında çok bireysel oynuyor, oyun görüşü maalesef barışdan hallice

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O bireyselliği kırsa daha doğru olacak yeni sezonda. Doğru diyorsun. Fener maçı ile bitirmesi iyi oldu ama. Hem moral oldu hem de üstündeki baskıyı attı biraz. Böyle bir maça çok ihtiyacı vardı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gitmek istiyorum demezse €35m'nin kurus altina birakmaya gerek yok

herif eksiksiz, yerinde olsam her gun baska kadinla yatardim.

Geri
Üst Alt